ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Δες το νέο διαφημιστικό του Pricefox με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Στον αέρα από σήμερα το νέο σποτ.
26.05.2021
2
'
 νέο διαφημιστικό Pricefox με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε τον κύκλο του το πρώτο διαφημιστικό του Pricefox με την Ελένη Καρακάση. Το πρώτο τηλεοπτικό διαφημιστικό προβλήθηκε στον ANT1 από 8 Μαρτίου 2021 μέχρι και σήμερα. Η Ελένη Καρακάση εντυπωσιάστηκε από την ικανότητα του Mr. Pricefox να συγκρίνει την αγορά και να βρίσκει πάντα την καλύτερη λύση για ασφάλεια αυτοκινήτου. Την σκυτάλη τώρα δίνει στον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος οδηγεί και ξαφνικά χάνεται στην μέση του πουθενά. Ως από μηχανής θεός εμφανίζεται δίπλα του ο Mr. Pricefox και του δίνει τη λύση στον μεγάλο του προβληματισμό. Πώς θα βρει την ασφάλεια αυτοκινήτου που του ταιριάζει στην καλύτερη τιμή της αγοράς; Δες το νέο διαφημιστικό στον παρακάτω σύνδεσμο. Η ομάδα του Pricefox σχολίασε: Ο Δημήτρης ταίριαξε αμέσως με τον Mr. Pricefox και ζωντανεύει τον ήρωα μας σε ένα ακόμη ξεχωριστό διαφημιστικό γεμάτο σασπένς!

Δες το νέο διαφημιστικό με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Remote video URL

 

Δες ξανά και το διαφημιστικό με την Ελένη Καρακάση.

Remote video URL

 

Σχετικά με το Pricefox

Το Pricefox είναι μία καινοτόμα, ελληνική πλατφόρμα σύγκρισης τιμών και καλύψεων για ασφάλεια αυτοκινήτου.

Το Pricefox επιτρέπει στον καταναλωτή να ενημερωθεί για όλα τα πακέτα ασφάλισης, να πάρει προσφορές από τις καλύτερες ασφαλιστικές σε μόλις 30 δευτερόλεπτα και να αγοράσει χωρίς δικαιολογητικά με απόλυτη ασφάλεια.

Στο Pricefox συγκρίνεις τις καλύτερες προσφορές από 15 αξιόπιστες ασφαλιστικές και μπορεί να εξοικονομήσεις έως 172€ ετησίως αγοράζοντας ασφάλεια αυτοκινήτου online από 7€/μήνα με άτοκες δόσεις.

Η εμπειρία του καταναλωτή πλαισιώνεται σε κάθε στάδιο με πραγματική εξυπηρέτηση πελατών 24ώρες το 24ωρο κάθε μέρα.

Αγαπημένο