ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Chris Noth: Παίρνει μέρος στην κόντρα της Sarah Jessica Parker με την Kim Cattrall- Ποια υποστηρίζει;

Ποιά υποστηρίζει ο Mr Big;
08.12.2021
3
'
Κατραλ

Μια κόντρα έχει ξεσπάσει εδώ και μερικά χρόνια ανάμεσα στην Sarah Jessica Parker και την Kim Cattrall, μετά την συνύπαρξη τους στο “Sex and the City”, με τις φήμες για ζήλιες και εσωτερικές διαφωνίες.

Πλέον η σειρά έχει επιστρέψει στους δέκτες μας με το νέο όνομα “And Just Like That” και χωρίς την Kim Cattrall, αφού αρνήθηκε να συνεργαστεί με την Sarah Jessica Parker.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Chris Noth, πήρε μέρος στην κόντρα και υπερασπίστηκε τη Sarah Jessica Parker, αφού όπως είπε η ίδια στοχοποιήθηκε από την πρώην συμπρωταγωνίστριά της, Kim Cattrall.

Σε συνέντευξη του στην “The Guardian”, ο Mr Big, αποκάλυψε: «Πρέπει να σας πω ότι δεν έχω απολύτως καμία ιδέα για το πώς σκέφτεται η Kim Cattrall ή τα συναισθήματά της.

Ξέρω ότι είμαι πολύ κοντά με τη Sarah Jessica Parker και οι περιγραφές της Cattrall για αυτήν δεν ισχύουν.

Μακάρι να μην είχε συμβεί ποτέ όλο αυτό γιατί ήταν λυπηρό και άβολο. Απλώς δεν μου αρέσει να βλέπω να μιλάνε έτσι για την Sarah Jessica Parker.

Εικόνα
sarah

 

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Νέο σκάνδαλο στην οικογένεια Kardashian: Ο πρώην της Khloe Kardashian, Tristan Thomson έγινε πατέρας από άλλη γυναίκα

Αγαπημένο