ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Βίκυ Παπαδοπούλου - Θάνος Τοκάκης: Η γνωριμία, η σχέση, ο γάμος και η συνεργασία

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον μεγάλο τους έρωτα!
30.03.2022
3
'
Βίκυ Παπαδοπούλου - Θάνος Τοκάκης: Η γνωριμία, η σχέση, ο γάμος και η συνεργασία Βίκυ_Παπαδοπούλου_Θάνος_Τοκάκης

Η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δεν το κρύβουν! Αναρωτηθήκατε ποτέ ωστόσο πως γνωρίστηκαν και πως εξελίχθηκε αυτό το love story; 

Αν θέλετε να μάθετε για την γνωριμία του ζευγαριού, και πως η σχέση τους εξελίχθηκε σε γάμο, συνεχίστε να διαβάζετε...

Μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης: Χρήστος Σαντικάι - Λάουρα Νάργες: Η γνωριμία που έγινε έρωτας, η συγκατοίκηση και τα σχέδια γάμου

"Πριν γνωριστούμε λέγαμε ότι θα μέναμε μόνοι μας, χωρίς γάμο"

Η πρώτη κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση ήταν στην εκπομπή "Αυτός και ο άλλος". Η συνεργασία τους ωστόσο εξελίχθηκε σε κάτι πιο δυνατό και οι δύο ηθοποιοί ερωτεύτηκαν μέσα από τον χώρο του θεάτρου, με αποτέλεσμα να παντρευτούν τον Σεπτέμβρη του 2017 στην Πάτμο.

Για τη μεταξύ τους σχέση και το πώς πήραν την απόφαση να παντρευτούν ενώ κάτι τέτοιο δεν ήταν ποτέ στα όνειρά τους, οι ίδιοι είχαν δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή τους, "Οι απαιτήσεις σου είναι περισσότερες μετά από μία ηλικία, δεν συμβιβάζεσαι εύκολα. Ο καθένας είχε τη ζωή του, την καριέρα του. Κύριος του εαυτού του ο καθένας ξεχωριστά. Αισθανθήκαμε όταν βρεθήκαμε ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε και ότι αυτά που θέλουμε, ένα 90% υπάρχει σε αυτόν τον άνθρωπο και αυτό είναι σπάνιο γι αυτό αποφασίσαμε να ενωθούμε και με τα δεσμά του γάμου", είπε η Βίκυ Παπαδοπούλου.

"Πριν γνωριστούμε είχαμε πείσει τον εαυτό μας ότι θα μπορούσαμε να μείνουμε μόνοι μας για πάντα. Χωρίς γάμο" συμπλήρωσε ο Θάνος Τοκάκης, ενώ η Βίκυ Παπαδοπούλου είπε ότι δεν ήταν από τις γυναίκες που ήθελαν γάμο. 

 

Δείτε και αυτό: Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Ο έρωτας με τον Σπύρο Δημητρίου

Το ενδεχόμενο για ένα παιδί 

Εικόνα
Παπαδοπούλου Τοκάκης

 

Η Βίκυ Παπαδοπούλου προτιμάει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή. Η ίδια μάλιστα είχε αναφέρει, "Είναι στάση ζωής. Δεν μοιράζομαι τα προσωπικά μου. Αυτές τις στιγμές τις βιώνω, τις κρατάω μέσα μου. Μόνο αν με ρωτήσει κάποιος στενός φίλος μου θα πω κάτι. Με τους δικούς μου τα μοιράζομαι. Έτσι ήμουν από μικρό παιδί. Μάλλον το κάνω γιατί νιώθω ότι έτσι το προστατεύω".

Μιλώντας για το αν θέλει να γίνει μητέρα, η ηθοποιός ανέφερε, "Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αν είναι όλα καλά, φυσικά θα ήθελα να κάνω ένα παιδί! Αλλά τα πράγματα δεν ξέρεις πως έρχονται. Με ένα παιδί θα γνωρίσω την ανιδιοτελή αγάπη".

Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό: Δανάη Μιχαλάκη - Η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση, ο ηθοποιός πατέρας και ο έρωτας με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Αγαπημένο