Βασίλισσα Ελισάβετ: Το συστατικό που απαγορεύει στους μάγειρες να χρησιμοποιούν στα φαγητά της
Σύμφωνα με τον σεφ Darren McGraddy, ο οποίος ήταν μάγειρας της βρετανικής βασιλικής οικογένειας για 11 χρόνια, υπάρχει ένα συστατικό που δεν αρέσει καθόλου στη Βασίλισσα Ελισάβετ.
Συγκεκριμένα, η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία, απεχθάνεται το σκόρδο, σε αντίθεση με τον αείμνηστο πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος το λάτρευε.
Έτσι, όπως αποκάλυψε ο σεφ Darren McGraddy στο κανάλι του στο Youtube, οι μάγειρες ετοίμαζαν κάποια από τα πιάτα με δύο διαφορετικούς τρόπους.
Μάθετε ακόμη: Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση πως νοσεί από κορονοϊό
Ενώ, όσον αφορά το ψήσιμο του κρέατος, η βασίλισσα Ελισάβετ το προτιμά καλοψημένο, σε αντίθεση με την τακτική που ακολουθούν οι διάσημοι σεφ.
«Ένα από τα πράγματα που πραγματικά με εξέπληξε είναι ότι η βασίλισσα προτιμά το καλοψημένο κρέας όταν οι σεφ συνήθως το ετοιμάζουν σενιάν (δηλαδή με το αίμα του)», εξομολογήθηκε ο διάσημος σεφ.
Δείτε επίσης: Βασίλισσα Ελισάβετ: Η μακροβιότερη μονάρχης που δεν πήγε σχολείο και διδάχτηκε μόνο 2 μαθήματα