ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τα 4 ιδανικά νησιά για διακοπές με κατοικίδια

Τα 4 νησιά που είναι οι ιδανικοί προορισμοί για εσάς και τα κατοικίδιά σας!
2
'
Τα 4 ιδανικά νησιά για διακοπές με κατοικίδια Νησιά_Κατοικίδια

Η εποχή των διακοπών έφτασε και ψάχνετε να βρείτε τον καλύτερο προορισμό για εσάς και τα κατοικίδιά σας, καθώς δε θέλετε να αποχωριστείτε τους μικρούς σας φίλους, όπου κι αν βρίσκεστε!

Μάθετε λοιπόν στη συνέχεια τα 4 νησιά που αποτελούν τους ιδανικούς προορισμούς για τις φετινές σας διακοπές με συνταξιδιώτες τα κατοικίδιά σας.

Τα 4 νησιά για διακοπές με κατοικίδιο

Αγκίστρι

Εικόνα
ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Το Αγκίστρι βρίσκεται μόλις 1 ώρα από το λιμάνι του Πειραιά και δεν έχει μεγάλη κίνηση αυτοκινήτων. Επίσης, είναι ένα μικρό νησί και έτσι μπορείτε να το ανακαλύψετε χωρίς να διανύσετε μεγάλες αποστάσεις. Επιπλέον, οι δασικές εκτάσεις προσφέρουν φυσική σκιά και ιδανικές συνθήκες για τα κατοικίδιά σας.

Από όλες τις απόψεις λοιπόν, το Αγκίστρι είναι ο κατάλληλος προορισμός για εσάς που θέλετε να πάρετε μαζί σας τα κατοικίδιά σας και χωρίς άγχος να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Δείτε επίσης: Οι 5 μυστικές παραλίες κοντά στην Αθήνα για μια οικονομική και ήσυχη βουτιά

Αίγινα

Εικόνα
ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Η Αίγινα βρίσκεται μια ανάσα από τον Πειραιά και είναι επίσης ένα μικρό νησί, στο οποίο μπορείτε να επιδοθείτε σε πεζοπορίες και παιχνίδια με τα κατοικίδιά σας, ενώ το όμορφο τοπίο σίγουρα θα σας συναρπάσει.

Σαμοθράκη

Εικόνα
ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Η Σαμοθράκη είναι ένας από τους πιο dog-friendly προορισμούς στη Βόρεια Ελλάδα. Βρίσκεται μόλις 2 ώρες από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και η πλούσια βλάστηση δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για τους τετράποδους φίλους σας. Επίσης, στις βάθρες θα ξεκουραστείτε μαζί με το κατοικίδιό σας και θα πιείτε φρέσκο νερό από τις πηγές.

Κύθηρα

Εικόνα
ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Τα Κύθηρα είναι ένας επίγειος παράδεισος με παραλίες με βότσαλο ή άμμο και καταγάλανα νερά. Στο πανέμορφο αυτό νησί θα παίξετε και θα κάνετε υπέροχες βόλτες με τα κατοικίδιά σας, ενώ για τις μεγάλες διαδρομές ίσως χρειαστείτε αυτοκίνητο.

Μάθετε ακόμη: Πως να παραμείνεις δροσερή όλο το καλοκαίρι χωρις air condition

Αγαπημένο