ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τρίκαλα Κορινθίας – Μαγευτική εξόρμηση στη φύση με διαμονή υψηλών προδιαγραφών στο Υάδες Mountain Resort

Μια μαγευτική εξόρμηση στα Τρίκαλα Κορινθίας!
08.04.2022
1
'
Τρίκαλα Κορινθίας – Μαγευτική εξόρμηση στη φύση με διαμονή υψηλών προδιαγραφών στο Υάδες Mountain Resort Τρίκαλα_Κορινθίας

Θέλετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να απολαύσετε την φύση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα;

Τα Τρίκαλα Κορινθίας αποτελούν τον ιδανικό προορισμό απόδρασης από την πόλη. Αποτελούνται από τα Άνω Τρίκαλα, τη Μέση Συνοικία Τρικάλων και την Κάτω Συνοικία Τρικάλων και είναι χτισμένα στις πλαγιές του όρους Κυλλήνη.

Που να μείνετε στα Τρίκαλα Κορινθίας;

To Υάδες Mountain Resort βρίσκεται στις παρυφές της κάτω συνοικίας Τρικάλων Κορινθίας σε υψόμετρο 1100 μέτρων. Με μοναδική θέα στον Κορινθιακό κόλπο αλλά και στις απόκρυμνες πλαγιές του όρους Ζήρεια απλώνονται τα 7 φινλανδικά chalets ανάμεσα στα 3000 αρωματικά φυτά.

Εικόνα
resort

 

Μόλις μιάμιση ώρα από την βουή της Αθήνας, μισή ώρα από το παραθαλάσσιο Ξυλόκαστρο και σε κοντινή απόσταση από το αθλητικό-χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας προσφέρει την πολυτέλεια της γαλήνης που απλόχερα μας δίνει η ελληνική φύση τις 4 εποχές του χρόνου.

Κατασκευασμένο εξολοκλήρου από φυσικά υλικά, το φινλανδικό ξύλο και τη πέτρα αποτελείται από 7 αυτόνομες κατοικίες που προσφέρουν στον επισκέπτη μια μοναδική αίσθηση ζεστασιάς αλλά και ανεξαρτησίας. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης στο κοινόχρηστο bbq house καθώς και στον άνετο χώρο υποδοχής.

Εικόνα
resort

 

Διαμονή στα Chalet

Απολαύστε τη φύση και επιλέξτε για τη διαμονή σας ένα από τα μοναδικά chalet Υάδες Mountain Resort.

Όλα τα chalet διαθέτουν κτιστό τζάκι, μεγάλα παράθυρα σε όλους τους χώρους για απεριόριστη θέα στις κορυφές της Ζήρειας και στο Κορινθιακό Κόλπο, εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα ηλεκτρικά και μαγειρικά σκεύη. Ακόμα, διαθέτουν όλο τον εξοπλισμό που συμβάλει σε μία απολαυστική διαμονή.

Εικόνα
chalet
Εικόνα
chalet

 

Διαμονή στο Wooden Cave

Το «σπήλαιο», που άλλοτε υπήρξε καταφύγιο του Ανθρώπου και χώρος προστασίας του απέναντι στα στοιχεία της Φύσης, μετουσιώνεται σε χώρο φιλοξενίας και αναψυχής στο πλαίσιο μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας. Ο σχεδιασμός, με τις καμπυλόμορφες επιφάνειες, και η επιλογή του ξύλου ως βασικού υλικού κατασκευής συνετέλεσαν στη δημιουργία ενός φιλόξενου και ζεστού περιβάλλοντος που διατηρεί την αίσθηση του φυσικού καταφυγίου. Παράλληλα, η μορφή της κατασκευής προκαλεί την φαντασία του επισκέπτη και του επιτρέπει να την εξερευνήσει με όλες του τις αισθήσεις.

Εικόνα
wooden
Εικόνα
wooden
Εικόνα
wooden
Εικόνα
κορινθια
 

 

Βιώστε την φιλοσοφία του Υάδες Mountain Resort και την σημασία στην λεπτομέρεια που το κάνει τόσο ιδιαίτερο και σαγηνευτικό. Αποδράστε, χαλαρώστε, διασκεδάστε, ακούστε ήχους της φύσης που έχετε ξεχάσει από τα παιδικά σας χρόνια ή που δεν ακούσατε ποτέ ως σήμερα!

Εικόνα
yaas

 

Διεύθυνση: Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας

ΤΚ : 204 00

Πόλη : Τρίκαλα Κορινθίας / Πελοπόννησος

Τηλ : 6948949763, 6947810442

Φαξ : 2743091327

Email: [email protected]

Web: www.hyades-resort.com

Instagram @hyades.mountain.resort

Αγαπημένο