ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

"Τουρισμός για Όλους": Σήμερα κληρώνεται το voucher των 150 ευρώ - Πότε θα ενημερωθούν οι δικαιούχοι για τα αποτελέσματα;

Η κλήρωση του voucher των 150 ευρώ για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» θα πραγματοποιηθεί σήμερα!
16.09.2022
1
'
"Τουρισμός για Όλους": Σήμερα κληρώνεται το voucher των 150 ευρώ - Πότε θα ενημερωθούν οι δικαιούχοι για τα αποτελέσματα; Τουρισμός_Για Όλους

To voucher των 150 ευρώ για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» κληρώνεται σήμερα και οι δικαιούχοι αναμένουν τα αποτελέσματα.

Το υπουργείο Τουρισμού θα διαθέσει επιπλέον 200.000 voucher διακοπών ώστε να ενισχυθεί ο τουρισμός και κατά την περίοδο του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Αμέσως μετά την κλήρωση του voucher, οι νέοι δικαιούχοι θα ενημερωθούν εντός 3-4 ημερών είτε με sms είτε με email, και μόλις πιστωθούν τα χρήματα, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για τις φθινοπωρινές ή χειμερινές τους διακοπές.

Δείτε επίσης: Ποιοι δικαιούνται την έκτακτη ενίσχυση των 250 ευρώ και οι προϋποθέσεις για να λάβετε το επίδομα θέρμανσης των 350 ευρώ

Η χορήγηση των χρημάτων γίνεται άμεσα, με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» προβλέπει επιδότηση στα 150 ευρώ για τις δαπάνες διαμονής, ψηφιακό τρόπο πληρωμής, επιτόπια αποζημίωση για τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων και ενισχυμένη επιδότηση 200 ευρώ για τους συμπολίτες μας με αναπηρία.

Μάθετε ακόμα: Σούπερ μάρκετ: Αυτά είναι τα 35 προϊόντα που θα ακριβύνουν το επόμενο διάστημα

Αγαπημένο