ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τα 3 λουλούδια που δεν πρέπει να περιέχει η νυφική ανθοδέσμη του γάμου σου!

Ετοιμάζεις το γάμο των ονείρων σου; Σίγουρα όχι με αυτά τα λουλούδια!
01.08.2022
1
'
Τα 3 άνθη που δεν πρέπει να περιέχει η ανθοδέσμη του γάμου σου! weddng bouquet

Προετοιμάζεις και εσύ το γάμο των ονείρων σου; Οι ετοιμασίες είναι ατελείωτες και θέλεις όλα να είναι τέλεια για την μέρα που ονειρεύεσαι από μικρό παιδί. Ίσως και να αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής σου. Είναι η στιγμή που θα λάμψεις. Άρα θέλεις να είναι μοναδική και να είναι όλα στη εντέλεια!

Για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτική και να υπολογίσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια. Είτε αυτή είναι οι μπομπονιέρες, ο στολισμός, τα προσκλητήρια ακόμη και η νυφική σου ανθοδέσμη!

Μάλιστα η νυφική ανθοδέσμη είναι πιο σημαντική από όσο περίμενες, καθώς δεν είναι όλα τα λουλούδια κατάλληλα για γάμο. Για την ακρίβεια, υπάρχουν 3 συγκεκριμένα λουλούδια που καλό είναι να μην προτιμήσεις στη νυφική ανθοδέσμη σου!

Εικόνα
wedding bouquet

Διάβασε εδώ: Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Αυτά είναι τα οικονομικά και πρωτότυπα δώρα για το ζευγάρι

3 λουλούδια που δεν πρέπει να περιέχει η νυφική σου ανθοδέσμη:

Ορτανσίες 

Οι ορτανσίες απαιτούν διαρκές πότισμα. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο καλύτερα να τις αποφύγεις. Εκτός, βέβαια, αν ο ανθοπώλης σού κάνει ειδική κατασκευή με νεράκι στις άκρες τους.

Εικόνα
hydrangea

Κρίνοι

Ο κρίνος συγκεντρώνει γύρη και αυτός είναι ένας από τους λόγους για να μην τον επιλέξεις. Φαντάζεσαι την ώρα που σε χαιρετούν οι καλεσμένοι κάποιος να έχει αλλεργία και να αρχίσει να φταρνίζεται;

Εικόνα
lily

Πασχαλιές 

Ενώ οι πασχαλιές είναι ένα τόσο όμορφο και ρομαντικό λουλούδι, που μπορεί να δώσει χρώμα σε όλο αυτό το λευκό του γάμου σου, δεν είναι και ό,τι πιο κατάλληλο για νυφική ανθοδέσμη. Γιατί; Διότι μαραίνονται εύκολα. Σίγουρα δεν θέλεις η ανθοδέσμη σου να έχει μαραθεί μόλις φτάσεις με τον σύζυγό σου στον χώρο της δεξίωσης.

Συμπερασματικά αυτό που έχεις να κάνεις είναι να εμπιστευτείς τον ανθοπώλη σου, γιατί αυτός ξέρει πως ακριβώς θα είναι η κατάλληλη ανθοδέσμη για εσένα με αποτέλεσμα να είναι όλα υπό έλεγχο! Συζήτησε μαζί του την παλέτα χρωμάτων που σε ενδιαφέρει, δες στολισμούς που έχει πραγματοποιήσει σε άλλους γάμους και εξήγησέ του το στυλ που θα έχει ο δικός σου γάμος. Με αυτό τον τρόπο θα του δώσεις να καταλάβει τι ακριβώς θέλεις με αποτέλεσμα να φτιάξετε μαζί την απόλυτη νυφική ανθοδέσμη!

Εικόνα
lilac

Ίσως σε ενδιαφέρει επίσης: Καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο; Η Ευγενία Σαμαρά βρήκε το τέλειο φόρεμα!

Αγαπημένο