ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Squid Game 2: Η μεγάλη επιστροφή της δημοφιλούς σειράς έρχεται- Το spoiler του δημιουργού και το teaser

Το Squid Game επιστρέφει!
18.06.2022
1
'
Squid Game 2: Η μεγάλη επιστροφή της δημοφιλούς σειράς έρχεται- Το spoiler του δημιουργού και το teaser Squid Game

Περίπου 12 χρόνια πήρε στους σεναριογράφους και την παραγωγή του «Squid Game» να καταφέρουν να προβάλλουν την σειρά στις οθόνες μας.

Η δημοφιλής σειρά κατάφερε να αγαπηθεί από το κοινό ενώ κατέκτησε υψηλές θέσεις στο Netflix μέσα σε λίγες μέρες κυκλοφορίας.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Peaky Blinders: Η season 6 έφτασε - Τα 10 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι πριν δεις τον τελευταίο κύκλο

Βέβαια υπήρξαν και αρνητικά σχόλια για το «παιχνίδι του καλαμαριού», ωστόσο είναι πλέον επίσημο πως θα κυκλοφορήσει δεύτερη σεζόν με το Netflix να έχει ήδη ανεβάσει το πρώτο teaser.

Να σημειωθεί πως δεν έχει διευκρινιστεί το πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η προβολή των νέων επεισοδίων, ενώ ο δημιουργός του «Squid Game» Hwang Dong-Hyuk, αποκάλυψε πως στον νέο κύκλο θα γνωρίσουμε το αγόρι της Young-Hee, Cheol-su.

«Μας πήρε 12 χρόνια για να φέρουμε στη ζωή τον πρώτο κύκλο του Squid Game. Αλλά χρειάστηκαν δώδεκα μέρες για το Squid Game να γίνει η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix όλων των εποχών. Ως ο συγγραφέας, ο σκηνοθέτης και ο παραγωγός του Squid Game θέλω να απευθυνθώ στους φανς σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστώ που βλέπετε και αγαπάτε τη σειρά.

Και τώρα, ο Gi-hun επιστρέφει. Ο Front Man επιστρέφει. Η δεύτερη σεζόν έρχεται. Ο άνδρας με το κοστούμι με το ddakji ίσως επιστρέψει. Επίσης, θα γνωρίσετε το αγόρι της Young-Hee, Cheol-su. Ελάτε μαζί μας για έναν εντελώς καινούριο κόσμο», έγραψε ο Hwang Dong-Hyuk.

Δείτε παρακάτω το πρώτο teaser του δεύτερου κύκλου Squid Game:

 

 

Ρίξε μια ματιά: Madonna: Αυτή είναι η ηθοποιός που θα την υποδυθεί στην ταινία για την ζωή της

Αγαπημένο