ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Sex life: Έρχεται η καυτή season 2 με πολλές ανατροπές!

Όλα όσα θες να γνωρίζεις για την νέα σεζόν της καυτής σειράς
29.05.2022
1
'
Sex life: Έρχεται η καυτή season 2 με πολλές ανατροπές sex_life_netflix

Η σειρά “Sex Life” έκανε θραύση στην πλατφόρμα του Netflix και κατέκτησε πολύ γρήγορα την πρώτη θέση στις τάσεις, του περσινού καλοκαιριού.

Εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την καυτή σειρά “Sex Life”, χάρη στις ριψοκίνδυνες και ταραχώδεις σκηνές. Μάλιστα, από τότε που το Netflix άρχισε να καταγράφει τους ωριαίους αριθμούς, το Sex/Life παρακολουθήθηκε για 282.100.000 εκατομμύρια ώρες ενώ βρισκόταν στην παγκόσμια λίστα με τις κορυφαίες δέκα σειρές της πλατφόρμας.

Δες ακόμη: And just like that: Είναι επίσημο -Έρχεται ο δεύτερος κύκλος της σειράς

Η πρεμιέρα της 2ης σεζόν του Sex Life

Η σεζόν 2 της σειράς "Sex Life" θα κυκλοφορήσει σύντομα στο Netflix ίσως το 2022, αλλά πιο πιθανό είναι να τη δούμε το 2023.

Συγκεκριμένα, τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Φεβρουαρίου 2022 και ολοκληρώθηκαν τον Απρίλιο και η παραγωγή υπολογίζεται να είναι εντελώς έτοιμη τον Οκτώβριο.

Εικόνα
sex life
Εικόνα
sex life

Ποια μέλη του cast θα επιστρέψουν στη δεύτερη σεζόν της σειράς;

Φυσικά και θα δούμε την επιστροφή πολλών ηθοποιών από την πρώτη σεζόν. Προφανώς, θα δούμε την Sarah Shahi που αποτέλεσε την αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Ούτε ο Mike Vogel αλλά ούτε και ο Adam Demos δεν θα λείπουν διότι πως αλλιώς θα ολοκληρωθεί το πιο αυθεντικό ερωτικό τρίγωνο του Netflix;

Διάβασε εδώ : Έτερος Εγώ- Νέμεσις: Έρχεται ο τρίτος κύκλος- Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Επίσης, θα δούμε τους, Margaret Odette ως Sasha Snow, Phoenix Reich ως Hudson, Jonathan Sadowski ως Devon, Li Jun Li ως Francesca και Amber Goldfarb ως Trina.

Βέβαια θα υπάρξουν και νέα μέλη στο cast όπως: Wallis Day ως Gigi, Craig Bierko ως Mick, Dylan Bruce ως Spencer, Darius Homayoun ως Majid και Cleo Anthony ως Kam.

Εικόνα
sex life
Αγαπημένο