ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πέντε e-εφαρμογές του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στη διάθεσή σας!

Αξιοποιήστε εύκολα και απλά 5 ηλεκτρονικές εφαρμογές του Μουσείου, απ’όπου και αν βρίσκεστε, με μοναδικά εργαλεία τον υπολογιστή σας, το τάμπλετ σας, ή και το smartphone κινητό σας!
13.09.2021
3
'
e-εφαρμογές του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Αξιοποιήστε εύκολα και απλά 5 ηλεκτρονικές εφαρμογές του Μουσείου μας, απ’όπου και αν βρίσκεστε, με μοναδικά εργαλεία τον υπολογιστή σας, το τάμπλετ σας, ή και το smartphone κινητό σας! Κάνετε τις αγορές σας παραγγέλνοντας στο e-Shop, βοηθήστε τα παιδιά σας να γίνουν μικροί καλλιεργητές με το e-Nature δώστε τους τη χαρά της ψυχαγωγίας και της εκπαίδευσης μέσα από τη ζωγραφική με το e-Coloring και κλείστε τα εισιτήρια εισόδου του Μουσείου στο e-Ticketing. Τέλος, μην ξεχνάτε τα e-Games, που περιλαμβάνουν τον Λαβύρινθο  και τις Κάρτες Μνήμης, μια εφαρμογή που έχουν αγαπήσει πολύ τα παιδιά!

e-Shop

Υπέροχες λιθογραφίες και πορσελάνες με φυτά που έχει ζωγραφίσει η βοτανική ζωγράφος Νίκη Γουλανδρή, προτάσεις δώρων, αλλά και Εκδόσεις σχετικές με τη Φύση μπορούν πλέον να φθάσουν στην πόρτα σας, χωρίς να μετακινηθείτε! Με μια απλή παραγγελία στην ιστοσελίδα μας, στο e-Aγορές.

e-Nature

Η νέα μας δραστηριότητα της Κατηγορίας e-Kids, που απευθύνεται στα μικρά και μεγαλύτερα παιδιά. Εδώ μαθαίνουμε να φέρνουμε τη φύση στο μπαλκόνι μας ή στον κήπο μας! Μέσα από τις οδηγίες που παρέχουμε κάθε Άνοιξη και Φθινόπωρο που γίνονται οι σπορές, τα παιδιά θα γίνουν μικροί κηπουροί / καλλιεργητές των δικών τους φυτών!  Αυτή την εβδομάδα φυτεύουμε την Πατάτα.

e-Coloring

Με το e-coloring τα παιδιά χρωματίζουν σχέδια ζώων που έχουν δημιουργηθεί για μικρότερες και μεγαλύτερες ηλικίες. Κατεβάστε το Αρχείο, εκτυπώστε το και αφήστε τους μικρούς εικαστικούς φίλους μας να βυθιστούν σε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα, έτσι όπως μόνο τα παιδικά τους μάτια μπορούν να ονειρεύονται. Και μετά, απολαύστε μαζί τους το αποτέλεσμα της καλλιτεχνικής τους ευρηματικότητας και έμπνευσης! Αυτή την εβδομάδα, στην εκπνοή του καλοκαιριού και πριν κοπάσει για φέτος το τραγούδι του, ας ζωγραφίσουν το Τζιτζίκι!

e-Ticketing

To Moυσείο μας σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να κλείνετε ηλεκτρονικά τα εισιτήρια εισόδου! Κάνοντας κλικ στην «Αγορά Εισιτηρίου» που βρίσκεται στην Κατηγορία «Επίσκεψη» της ιστοσελίδας μας, θα βρείτε όλους τους τύπους Ομαδικών και Ατομικών εισιτηρίων και τις εκπτώσεις που δικαιούνται κάποιες κατηγορίες! Με τις οδηγίες που σας παρέχονται εκδίδετε το εισιτήριό σας που επιδεικνύετε στην είσοδο τυπωμένο, ή στο κινητό σας!

e-GAMES

e-Games, άλλη μια Υποκατηγορία του e-Kids περιλαμβάνουν τον Λαβύρινθο και τις Κάρτες Μνήμης, δύο διασκεδαστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια για παιδιά δύο ηλικιακών ομάδων! Πάρτε μια ιδέα από τα Παιχνίδια αυτά κάνοντας κλικ στις παρακάτω 4 κατηγορίες που περιλαμβάνουν οι Κάρτες Μνήμης! 

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!

Σχετικά άρθρα