ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ο 5ος Ραδιομαραθώνιος του Ρυθμού 94.9 ξεκινά την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου για καλό σκοπό!

Φέτος θα ενισχύσει το έργου του εθελοντικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού "Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ".
08.12.2021
3
'
Ραδιομαραθώνιος_Ρυθμού

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά τον ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟ για καλό σκοπό. Φέτος θα ενισχύσει το έργου του εθελοντικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέριμνας και  προστασίας μητέρας και παιδιού "Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ".

Η παραγωγοί της πρωινής εκπομπής του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, "ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ", Κώστας Μαλιάτσης, Βαγγέλης Γιαννόπουλος και Φελίσια Τσαλαπάτη, εκπέμποντας μέσα από το στούντιο, θα βρίσκονται στον αέρα του σταθμού και θα μας κρατάνε παρέα 24 ώρες το 24ωρο… κάθε μέρα… όλη μέρα… πρωί… μεσημέρι… βράδυ… μεσάνυχτα… και ξημερώματα! Στείλε κι εσύ την αφιέρωσή σου με SMS* στο 19828 και ζήτα να παίξει στον αέρα του σταθμού όποιο τραγούδι θέλεις! Έτσι απλά.. ενισχύεις αυτόματα το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου»!

Η έναρξη του ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15/12 στις 8.30 το βράδυ με την Φελίσια και τον Βαγγέλη μέσα από το στούντιο του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 ενώ ο Κώστας Μαλιάτσης θα συνδεθεί απευθείας από Comedy Club «Λος Άτζελε», ενώ θα πραγματοποιεί την παράσταση «Από την άλλη» της οποίας όλα τα έσοδα θα δοθούν στον ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟ του ΡΥΘΜΟΥ 94.9!

Στόχος όλων είναι να ολοκληρωθεί ο φετινός ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ μετά από 8 ημέρες… 168 ώρες ασταμάτητης ραδιοφωνικής εκπομπής, την Τετάρτη 22/12 στις 20.30. Η βραδιά θα κλείσει με μια μαγική χριστουγεννιάτικη ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ με την Ράνια Κωστάκη και καλεσμένους το αγαπημένο σε όλους συγκρότημα MEΛΙSSES!!

ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ επιτυχιών στον ΡΥΘΜΟ 94.9 για καλό σκοπό!

Εικόνα
ΡΥΘΜΟΣ
Αγαπημένο