ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Netflix: Η τιμή που θα χρεώνει πλέον τους χρήστες που μοιράζονται τον ίδιο κωδικό

Τόσο θα σας χρεώνει το Netflix αν μοιράζεστε τον ίδιο κωδικό!
1
'
Netflix: Η τιμή που θα χρεώνει πλέον τους χρήστες που μοιράζονται τον ίδιο κωδικό Netflix

Η Netflix Inc. είναι αυτή τη στιγμή μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες παγκοσμίως, ωστόσο, όπως φαίνεται, έρχονται αλλαγές που θα αναστατώσουν τους χρήστες της.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία υποστηρίζει πως χάνει ολοένα και περισσότερους συνδρομητές το τελευταίο διάστημα λόγω της κοινής χρήσης του κωδικού πρόσβασης. Ειδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα, περισσότερα από 100 εκατομμύρια νοικοκυριά χρησιμοποιούν λογαριασμούς που πληρώνονται από άλλα άτομα. Μάλιστα, κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους 200.000 λιγότερους πελάτες, ενώ προβλέπει ακόμη, ότι θα χάσει επιπλέον 2 εκατομμύρια παραπάνω χρήστες το β’ τρίμηνο. Επίσης, η τιμή της μετοχής της έχει υποχωρήσει περισσότερο από 65% φέτος.

Εικόνα
NETFLIX

Δείτε επίσης: Emmy 2022: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία

Με βάση αυτά τα δεδομένα, η Netflix Inc. σχεδιάζει να χρεώνει παραπάνω όσους πελάτες της χρησιμοποιήσουν τον λογαριασμό τους εκτός από το δικό τους σπίτι και σε μία ακόμη τοποθεσία.

Εικόνα
NETFLIX

Με αυτό τον τρόπο θα αυξήσει τα έσοδά της, καθώς θα «αναγκάζει» τους πελάτες της να πληρώνουν προκειμένου να μοιράζονται με άλλους χρήστες τον λογαριασμό τους στο Netflix.

Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι χρήστες της πλατφόρμας σε πέντε χώρες της Λατινικής Αμερικής (Αργεντινή, Ελ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, Ονδούρα και Δομινικανή Δημοκρατία) θα κληθούν να πληρώσουν ένα επιπλέον τέλος εάν χρησιμοποιούν έναν λογαριασμό για περισσότερες από δύο εβδομάδες εκτός της κύριας κατοικίας τους. Το έξτρα αυτό ποσό θα διαμορφώνεται στα 1,70 δολάρια για την Αργεντινή και στα + 2,99 δολάρια για τις υπόλοιπες χώρες.

Ενώ, με βάση όσα δημοσίευσε το «Bloomberg», η εταιρεία σκοπεύει άμεσα να ακολουθήσει την ίδια πολιτική και σε άλλες χώρες, ώστε να περιορίσει την κοινή χρήση κωδικών.

Μάθετε ακόμη: Τζόνι Ντεπ: Επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη μετά από 2 χρόνια- Σε ποια ταινία θα τον δούμε;

Αγαπημένο