ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Netflix: Η συγκλονιστική σειρά στην οποία επιλέγεις εσύ με τι σειρά θα δεις τα επεισόδια

Το Netflix δε σταματά να μας εκπλήσσει!
18.02.2023
1
'
Netflix: Η συγκλονιστική σειρά στην οποία επιλέγετε εσείς με τι σειρά θα δείτε τα επεισόδια istock

Το «Kaleidkoscope» έκανε πρεμιέρα την 1η Ιανουαρίου και κέρδισε τις καλύτερες κριτικές από τους χρήστες του Netflix.

Τι το μοναδικό έχει; Μπορείς να επιλέξεις εσύ τη σειρά με την οποία θα δεις τα επεισόδια και το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση θα έχει συνοχή.

«Kaleidkoscope»: Η υπόθεση της σειράς

Μία ομάδα επιδέξιων ληστών συνεργάζεται για να ξεκλειδώσουν ένα φαινομενικά απαραβίαστο θησαυροφυλάκιο, ώστε να αποσπάσουν τη μεγαλύτερη λεία στην ιστορία. Για να φτάσουν το στόχο τους, θα συναντήσουν πολλά εμπόδια με την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη και το σχέδιό τους να γίνεται όλο και πιο περίτεχνο.

Στη συναρπαστική σειρά 8 επεισοδίων, τα χρώματα παίζουν σημαντικό ρόλο. Κάθε επεισόδιο φέρει το όνομα μιας διαφορετικής απόχρωσης: : «Πράσινο», «Κίτρινο», «Πορτοκαλί», «Μπλε», «Βιολετί», «Κόκκινο», «Ροζ» και «Λευκό».

«Η σειρά με την οποία θα παρακολουθήσουν οι θεατές τα επεισόδια, θα επηρεάσει την άποψή τους για την ιστορία, τους χαρακτήρες και τα ερωτήματα και τις απαντήσεις στην καρδιά της ληστείας», αναφέρει το Netflix εξάπτοντας τη φαντασία μας.

Με βάση δηλαδή τη σειρά που θα επιλέξεις να δεις τα επεισόδια, θα ζήσεις και μια διαφορετική εμπειρία παρακολούθησης της σειράς, ενώ παράλληλα η ιστορία θα συνεχίζει να βγάζει νόημα.

Πρόκειται λοιπόν, για μια ξεχωριστή σειρά, που δημιουργεί μια διαδραστική σχέση με το θεατή και τον καθιστά υπεύθυνο για τον τρόπο που θα εξελιχθεί η πλοκή.

Δείτε επίσης: Αυτές είναι οι 5 ταινίες φαβορί που διεκδικούν τον τίτλο της “Καλύτερης ταινίας” στα φετινά Όσκαρ

«Kaleidkoscope»: Πώς είναι καλύτερα να δει κανείς τα επεισόδια;

Remote video URL

Οι χρήστες του Twitter έχουν δώσει τις δικές τους εκτιμήσεις για το ποια είναι η σωστή σειρά, χωρίς βέβαια να υπάρχει ομοφωνία απόψεων. Βέβαια το «White» (Λευκό), έχει σχεδιαστεί ως το φινάλε της σεζόν των 8 επεισοδίων. Επομένως, μπορείς να επιλέξεις με ποια σειρά θα δεις τα υπόλοιπα 7 επεισόδια και να αφήσεις για το τέλος το «Λευκό» να σε συναρπάσει.

«Τα επεισόδια του Καλειδοσκοπίου με χρονολογική σειρά είναι τα εξής: Επεισόδιο τέσσερα, Βιολετί- Επεισόδιο δύο, Πράσινο- Επεισόδιο πέντε, Πορτοκαλί- Επεισόδιο ένα, Κίτρινο- Επεισόδιο τρία, Μπλε- Επεισόδιο έξι, Κόκκινο- Επεισόδιο επτά, Ροζ- Επεισόδιο οκτώ, Λευκό», έγραψε ένας χρήστης.

«Η σειρά που τα είδα εγώ είναι: Κίτρινο, Βιολετί, Μπλε, Πράσινο, Κόκκινο, Πορτοκαλί, Λευκό, ροζ και ήταν τόσο καλό. Ειλικρινά, νιώθω ότι αυτή είναι η καλύτερη σειρά», σημείωσε, ενώ κάποιος άλλος ανέφερε: «Η σειρά μου για το Kaleidoscope είναι Μαύρο, Πράσινο, Κίτρινο, Μπλε, Βιολετί, Πορτοκαλί, Κόκκινο, Ροζ και Λευκό. Τα λέμε μετά».

Μάθετε ακόμα: Η γαλλική σειρά εποχής που έχει ενθουσιάσει το κοινό του Netflix και θα σε καθηλώσει

Αγαπημένο