ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Netflix: Η αλλαγή που έρχεται λόγω της μεγάλης μείωσης συνδρομητών

Ποιες είναι οι αλλαγές που θα επιφέρει η μείωση συνδρομητών στην εταιρία Netflix
24.04.2022
1
'
Netflix: Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται λόγω της μεγάλης μείωσης συνδρομητών netflix

Η Netflix Inc ανακοίνωσε ότι ο πληθωρισμός, ο πόλεμος στην Ουκρανία και ο σκληρός ανταγωνισμός προκάλεσαν απώλεια συνδρομητών για πρώτη φορά στα χρονικά, ενώ ταυτόχρονα προέβλεψε μεγαλύτερες απώλειες και στο μέλλον.

Μάλιστα η τιμή των μετοχών της εταιρίας Netflix μειώθηκε, την Τρίτη 19 Απριλίου κατά 26%, με συνέπεια την απώλεια περίπου 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων (37 δισεκατομμύρια σε ευρώ) από την καθαρή αξία της εταιρίας.

Η Netflix είχε προειδοποιήσει τον Ιανουάριο για μία επικείμενη αδύναμη αύξηση των συνδρομητών της, ενώ από τότε η εταιρία έχασε περίπου το 50% της μετοχικής αξίας της.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Squid Game 2: Το παιχνίδι του καλαμαριού επιστρέφει με αυτούς τους 2 βασικούς χαρακτήρες

Η στασιμότητα στην αύξηση των συνδρομητών της ωθεί τη Netflix να επεξεργαστεί την εκδοχή μιας συνδρομής σε χαμηλότερη τιμή σε συνδυασμό με διαφημίσεις.

Γεγονός που βασίζεται στην επιτυχία που είχαν παρόμοιες προσφορές υπηρεσιών από τους ανταγωνιστές της HBO Max και Disney+.

Εικόνα
νετφλιξ

 

«Αυτοί που ακολουθούν τη Netflix γνωρίζουν ότι είμαι κατά της πολυπλοκότητας των διαφημίσεων και μεγάλος υποστηρικτής της απλότητας των συνδρομών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας Ριντ Χάστινγκς. «Αλλά όσο και να το υποστηρίζω αυτό, υποστηρίζω περισσότερο την δυνατότητα επιλογής του πελάτη», πρόσθεσε ακόμη.

Ρίξε μια ματιά8 υπέροχα μαθήματα ζωής που πήραμε από το Squid Game

Η εταιρία έχει απαισιόδοξη πρόβλεψη για την άνοιξη, προβλέποντας ότι θα χάσει δύο εκατομμύρια συνδρομητές παρά την επιστροφή τηλεοπτικών σειρών (Stranger Things και Ozark), αλλά και την εναρκτήρια προβολή της ταινίας "The Grey Man".

Η Γουόλ Στριτ έχει ως στόχο τους 227 εκατομμύρια συνδρομητές για τη Netflix στο δεύτερο τρίμηνο του 2022.

Η τιμή των μετοχών άλλων εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες streaming όπως η Roku, μειώθηκε σε ποσοστό μεγαλύτερο του 6%, ενώ η τιμή των μετοχών της Walt Disney μειώθηκε κατά 5% και της Warner Bros Discovery κατά 3,5%.

Δες και αυτό: Επιχείρηση Άνταμ": Η ταινία με τον Ryan Reynolds με το χωροχρονικό ταξίδι που δεν ξεκολλάει από το Top 10 του Netflix

Εικόνα
νετφλιξ

 

Αγαπημένο