ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μετρό: Τι αλλάζει από σήμερα στα δρομολόγια λόγω της επέκτασης της γραμμής προς Πειραιά

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ. για τις αλλαγές στη συχνότητα των δρομολογίων!
27.09.2022
1
'
Μετρό: Τι αλλάζει από σήμερα στα δρομολόγια λόγω της επέκτασης της γραμμής προς Πειραιά Μετρό_Αλλαγές

Αλλαγές πραγματοποιούνται από σήμερα, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, στη συχνότητα διέλευσης των δρομολογίων στη Γραμμή 3 του Μετρό, λόγω της επέκτασής της και της έναρξης λειτουργίας των 3 νέων σταθμών (Μανιάτικα, Πειραιάς, Δημοτικό Θέατρο).

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά δρομολόγια σε κανονική ροή, χωρίς κόσμο προκειμένου οι νέοι σταθμοί να ανοίξουν και να λειτουργούν σωστά στο άμεσο μέλλον.

Δείτε επίσης: Ποιοι δικαιούνται την έκτακτη ενίσχυση των 250 ευρώ και οι προϋποθέσεις για να λάβετε το επίδομα θέρμανσης των 350 ευρώ

Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ για τα δρομολόγια του μετρό

Η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως από την Τρίτη 27/09/2022 η συχνότητα διέλευσης των δρομολογίων στη γραμμή 3 τροποποιείται, λόγω της επέκτασής της και της έναρξης λειτουργίας των 3 νέων σταθμών (ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ).

  • Τα δρομολόγια θα αποβιβάζουν τους επιβάτες στην Νίκαια και θα συνεχίζουν άδεια έως το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο των δοκιμαστικών δρομολογίων.
  • Προς ΔΑΑ τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται ανά 36 λεπτά (από 30 λεπτά) ενώ στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Δημοτικό Θέατρο θα παραμένει αμετάβλητο το 4λεπτο τις ώρες αιχμής.

Πίνακες δρομολογίων με τις ακριβείς διελεύσεις των συρμών του Μετρό, θα είναι αναρτημένοι στους κατά τόπους σταθμούς και την ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ. (Δείτε ΕΔΩ).

Μάθετε ακόμα: Έρευνα: Ποια χώρα έχει τον υψηλότερο δείκτη IQ στον κόσμο; - Η θέση της Ελλάδας

Αγαπημένο