ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Με το Car24 μπορείς να νοικιάζεις αυτοκίνητο παντού

Έχεις κλείσει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις διακοπές σου, έχεις μεριμνήσει για το ξενοδοχείο που θα μείνεις στο νησί και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι χωρίς μεταφορικό μέσο θα δεινοπαθήσεις μέσα στο κατακαλόκαιρο!
25.11.2022
1
'
Με το Car24 μπορείς να νοικιάζεις αυτοκίνητο παντού, χωρίς πιστωτική κάρτα! Photo/Istock

Έχεις κλείσει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις διακοπές σου, έχεις μεριμνήσει για το ξενοδοχείο που θα μείνεις στο νησί και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι χωρίς μεταφορικό μέσο θα δεινοπαθήσεις μέσα στο κατακαλόκαιρο!

Οπότε τι κάνεις; Παίρνεις με τη σειρά όλες τις ιστοσελίδες και ψάχνεις για φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου ώστε να περάσεις τέλεια στις διακοπές σου.

Έλα όμως που σχεδόν όλες οι εταιρείες σου ζητούν να έχεις πιστωτική κάρτα και επιπλέον να δεσμεύσεις ένα μεγάλο ποσό ως εγγύηση, για τυχόν ζημίες που θα προκαλέσεις στο όχημα!

Η απογοήτευση είναι πλέον φανερή στο πρόσωπό σου και η σκέψη ότι θα γυρνάς στους 40 βαθμούς με την -όποια- αστική συγκοινωνία έχει το νησί, ολοένα και πλησιάζει στην πραγματικότητα!

Η αλήθεια είναι ότι αυτό θα γινόταν μέχρι πριν λίγο καιρό, καθώς πλέον τα πράγματα – προς όφελός σου – έχουν αλλάξει στην ενοικίαση αυτοκινήτου!

Πλέον μπορείς να βρεις ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική και χωρίς καμία καταβολή εγγύησης ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνεις πλήρη μικτή ασφάλεια που σε καλύπτει αν προκαλέσεις ζημιά στο όχημα με δική σου υπαιτιότητα!

Εικόνα
Με το Car24 μπορείς να νοικιάζεις αυτοκίνητο παντού, χωρίς πιστωτική κάρτα!

 

Τι έξοδα είχες μέχρι τώρα στην ενοικίαση αυτοκινήτου και τι αλλάζει!

Μέχρι τώρα όταν νοίκιαζες ένα αυτοκίνητο, έπρεπε να έχεις οπωσδήποτε πιστωτική κάρτα και επιπλέον να γίνει δέσμευση ενός μεγάλου ποσού (ανάλογα την εταιρεία και τον τύπο αυτοκινήτου που κάνετε κράτηση, από 600 έως 1500€) το οποίο επιστρεφόταν στην κάρτα σας μετά από 10-15 ημέρες αν δεν υπήρχε κάποια ζημιά στο όχημα.

Όπως καταλαβαίνεις, αυτό ήταν ένα μεγάλο εμπόδιο για αρκετούς – ειδικά νέους – καθώς αφενός δεν είχαν πιστωτική κάρτα και αφετέρου η δέσμευση ενός μεγάλου ποσού ως εγγύηση, τους αφήνει ξεκρέμαστους για τις διακοπές τους!

Πλέον όμως μπορείς να νοικιάζεις αυτοκίνητο χωρίς κάρτα, χωρίς εγγύηση και με πλήρη μικτή ασφάλεια!

Πλέον, με το Car24, η ενοικίαση αυτοκινήτου έχει γίνει προσιτή για όλους καθώς δεν απαιτείτε ούτε πιστωτική κάρτα για την κράτησή σας αλλά και ούτε καμία καταβολή εγγύησης!

Επιπλέον, έχετε πλήρη μικτή ασφάλεια στο όχημά σας και απολαμβάνετε απεριόριστα χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια της ενοικίασης!

Έτσι, από εκεί που έπρεπε να δεσμεύσετε ένα μεγάλο ποσό στην κάρτα σας και να έχετε μια ασφάλεια CDW με απαλλαγή (δηλαδή στην ουσία πληρώνατε αν κάνατε ζημιές στο όχημα), πλέον έχετε μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου (σας καλύπτει δηλαδή για τις περισσότερες ζημιές που μπορεί να προκληθούν στο αυτοκίνητο με δική σας υπαιτιότητα) και επιπλέον δεν χρειάζεται να έχετε πιστωτική κάρτα!

Πλεονεκτήματα ενοικίασης χωρίς πιστωτική και εγγύηση

Πέρα από το προφανές – ότι δηλαδή είναι μικρό το ποσοστό των ατόμων που κατέχουν πιστωτική κάρτα, ειδικά των νέων – ακόμα κι αν έχετε πιστωτική κάρτα, δε χρειάζεται να τη δεσμεύσετε για την εγγύηση του οχήματος.

Έτσι, έχετε ελεύθερο όλο σας το πιστωτικό όριο για να το ξοδέψετε όπως επιθυμείτε στις διακοπές σας και όχι να δεσμεύετε ως εγγύηση για την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας!

Τέλος, έχοντας μικτή ασφάλεια που συνοδεύει όλες τις ενοικιάσεις μέσα από το Car24 χωρίς πιστωτική, γνωρίζετε εκ των προτέρων πως αν τυχόν προκληθεί κάποια ζημία στο όχημα με δική σας υπαιτιότητα, αυτή καλύπτετε από την ασφάλεια που έχετε(εκτός κάποιων εξαιρέσεων όπως χτυπήματα στο κάτω μέρους του αυτοκινήτου, στα ελαστικά, κτλ).

Εικόνα
Με το Car24 μπορείς να νοικιάζεις αυτοκίνητο παντού, χωρίς πιστωτική κάρτα!

 

Σε ποιες περιοχές μπορείς να βρεις ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική

Σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού πλέον, μπορείς να βρεις φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς κάρτα και εγγύηση!

Συγκεκριμένα για την Ελλάδα, θα βρεις σχεδόν σε κάθε πόλη και σίγουρα όπου υπάρχει αεροδρόμιο και λιμάνι!

Επιπλέον, αν ενδιαφέρεσαι για μια ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα, τότε θα βρεις εκατοντάδες σημεία που μπορείς να παραλάβεις και να παραδώσεις το αυτοκίνητο όπως στάσεις μετρό, σημεία ενδιαφέροντος(πέρα από το αεροδρόμιο Αθήνας, λιμάνι Πειραιά, κ.α.) – σίγουρα κάποιο θα είναι δίπλα σου και θα σε εξυπηρετεί!

Από που ξεκινάς για να κλείσεις online ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς κάρτα

Η αναζήτησή σου ξεκινάει από την ιστοσελίδα του Car24 όπου μπορείς να επιλέξεις την πόλη που σε ενδιαφέρει να νοικιάσεις αυτοκίνητο και επιπλέον την τοποθεσία και την ημερομηνία για παραλαβή και παράδοση.

Άμεσα θα δεις όλες τις διαθέσιμες επιλογές που έχεις και μπορείς να κάνεις την κράτησή σου online και να την ολοκληρώσεις μέσα σε μερικά λεπτά!

Πληρώνεις μέσω ebanking ή μέσω κάρτας (χρεωστικής/πιστωτικής/virtual) και το αυτοκίνητο θα σε περιμένει στο σημείο που έχεις δηλώσει!

Δε χρειάζεται καμία επιπλέον καταβολή ούτε να πληρώσεις κάποια εγγύηση!

Πλέον η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία που μπορεί ο οποιοσδήποτε – άνω των 23 ετών και με δίπλωμα 1 έτους τουλάχιστον – να κάνει και να απολαύσει ένα επαγγελματικό ταξίδι ή ένα ταξίδι διακοπών, χωρίς να χρειάζεται να έχει πιστωτική κάρτα και να καταβάλλει ένα μεγάλο ποσό ως εγγύηση!

Αγαπημένο