ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μάθε τι συμβολίζει το κάθε χρώμα της καρδιάς που στέλνεις στα social media

Μπορεί να μην το ήξερες, αλλά τα διάφορα χρώματα που έχουν οι καρδιές στα social media συμβολίζουν και κάτι ξεχωριστό!
2
'
Μάθε τι συμβολίζει το κάθε χρώμα της καρδιάς που στέλνεις στα social media social_media

Τα social media αποτελούν πλέον ένα απόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Καθημερινά λοιπόν στέλνουμε εκατοντάδες μηνύματα και οι αποδέκτες είναι πολλοί και διαφορετικοί. Μπορεί να είναι το έτερον ήμισυ, ο φίλος μας, μια νέα γνωριμία, οι γονείς μας, οι συνάδελφοί μας, απλοί γνωστοί και ίσως και άγνωστοι.

Ένας χαρακτηριστικός τρόπος για να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και τις σκέψεις μας χώρις λέξεις είναι τα emojis. Και ανάμεσά τους, το emoji που σίγουρα ξεχωρίζει είναι η καρδιά. Μάλιστα, υπάρχουν καρδιές με διάφορα χρώματα.

Μπορεί λοιπόν να μην το ήξερες, αλλά το κάθε χρώμα έχει το δικό του συμβολισμό και σημαίνει κάτι συγκεκριμένο.

Διάβασε λοιπόν στη συνέχεια τι σημαίνει το κάθε χρώμα της καρδιάς που επιλέγεις και στείλε το κατάλληλο μήνυμα ανάλογα με το πρόσωπο!

Καρδιές στα social media: Τι συμβολίζει το κάθε χρώμα

Κόκκινη Καρδιά

Είναι η κλασική και πιο διαδεδομένη καρδιά. Στην πραγματικότητα, το κόκκινο δηλώνει την αγάπη, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι πλέον η συγκεκριμένη καρδιά χρησιμοποιείται ευρέως και έχει χάσει το ιδιαίτερο νόημά της.

Μαύρη Καρδιά

Συμβολίζει λύπη, μαύρο χιούμορ ή βαθύ έρωτα. Συνοδεύει λοιπόν τα αντίστοιχα posts και μηνύματα και τους δίνει ένα ξεχωριστό συμβολισμό.

Κίτρινη Καρδιά

Το κίτρινο είναι το χρώμα της χαράς, της ευτυχίας, της στοργής και της οικειότητας. Επομένως, το emoji αυτό χρησιμοποιείται για να δηλώσουμε τα αντίστοιχα συναισθήματα και το στέλνουμε κυρίως σε φιλικές συζητήσεις, όταν μιλάμε με τους κολλητούς, τα αδέρφια ή τους συγγενείς μας.

Εικόνα
καρδιές social media

Δείτε επίσης: Joker 2: Ο ρόλος έκπληξη της Lady Gaga στη νέα ταινία

Πράσινη Καρδιά

Η πράσινη καρδιά χρησιμοποιείται για να δηλώσει ζήλια, αλλά με μια καλή έννοια, όπως ας πούμε θα άφηνες σχόλιο κάτω από τις φωτογραφίες διακοπών των φίλων σου ενώ εσύ δουλεύεις. Από την άλλη, όμως, χρησιμοποιείται για να δηλώσει την ευεξία, το healthy lifestyle και είναι το σήμα κατατεθέν όσων σέβονται το περιβάλλον και αγαπούν τον εθελοντισμό.

Μωβ Καρδιά

H μωβ καρδιά κρύβει ένα ερωτικό υπονοούμενο, ενώ παράλληλα συμβολίζει τον πλούτο και την πολυτέλεια. Οπότε, πρόσεξε πότε τη χρησιμοποιείς γιατί ίσως στείλεις ένα λανθασμένο μήνυμα στο συνομιλητή σου.

Μπλε Καρδιά

Το μπλε είναι το χρώμα της εμπιστοσύνης και της υποστήριξης και αυτό ακριβώς υποδηλώνει η καρδιά αυτή. Ενώ, δεν υποδηλώνει σίγουρα κάτι το ερωτικό. Τη στέλνουμε συνήθως σε group chats, σε φίλους, στους γονείς μας ή στα αδέρφια μας.

Εικόνα
καρδιές social media

Πορτοκαλί καρδιά

Υποδηλώνει φροντίδα και τρυφερότητα. Επομένως, τη στέλνουμε συνήθως σε φίλους. Βέβαια, κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι το emoji των δειλών που για να μην δείξουν τα συναισθήματά τους, στέλνουν την πορτοκαλί καρδιά αντί της κόκκινης.

Λευκή καρδιά

Το λευκό είναι το χρώμα της αγνότητας, αυτό ακριβώς υποδηλώνει και το emoji: αγνή, ειλικρινής αγάπη που αντέχει στο χρόνο, όπως του γονιού προς το παιδί του, για παράδειγμα.

Μάθετε ακόμη: Αυτές είναι οι εφαρμογές που σας πληρώνουν για να...περπατάτε

Αγαπημένο