ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κουνούπια: Έλληνας δημιούργησε δωρεάν εφαρμογή που τα διώχνει μακριά και σε προστατεύει από τα τσιμπήματα!

Κι όμως, η εφαρμογή υπόσχεται να κρατήσει μακριά τα ενοχλητικά κουνούπια!
20.08.2022
3
'
Κουνούπια: Έλληνας δημιούργησε την έξυπνη εφαρμογή που τα διώχνει μακριά και σε προστατεύει από τα τσιμπήματα! Κουνούπια_Εφαρμογή

O Xρήστος Αποστόλου είναι ο δημιουργός την έξυπνης εφαρμογής κινητών που κρατάει μακριά τα κουνούπια από όποιον έχει κατεβάσει το app στο κινητό του τηλέφωνο. Η εφαρμογή υπόσχεται να προστατεύσει και να απωθήσει τα κουνούπια, ενώ δημιουργεί μία ασπίδα 3x3 γύρω από τον χρήστη.

Σου φαίνεται απίθανο; Κι όμως είναι αληθινό, αφού ο Χρήστος Αποστόλου εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή  και παρουσίασε την έξυπνη εφαρμογή του. Το όνομά της είναι "Ksou- Ksou", προσφέρεται δωρέαν στον χρήστη και μπορείς να την αποκτήσεις με το πάτημα ενός κουμπιού.

Δείτε επίσης: Fuel Pass 2: Μέχρι πότε θα παραμείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις - Πότε θα καταβληθούν τα ποσά

Εικόνα
app

Όπως εξήγησε ο δημιουργός του app, η εφαρμογή βασίζεται σε πρόσφατες πενταετείς έρευνες.

" Είναι μία πρωτοποριακή εφαρμογή που απωθεί τα κουνούπια μέσω συχνοτήτων που μπορεί να κυμαίνονται από τα 12 εώς και τα 200HZ. Το ανθρώπινο αυτί δεν το αντιλαμβάνεται, ίσως σε κάποιες συχνότητες πάνω από 100ΗΖ", είπε ο Χρήστος Αποστόλου.

Ουσιαστικά, δημιουργείται μία ασπίδα 3x3 μέσω συχνοτήτων γύρω από τον χρήστη, η οποία δεν γίνεται αντιληπτή στο δικό του αυτί, αλλά απωθεί τα ενοχλητικά κουνούπια. Αυτά τα μικρά έντομα προκαλούν τρομερή φαγούρα και πόνο με τα τσιμπήματά τους, οπότε ήρθε μάλλον η ώρα να δώσεις ένα τέλος στο βασανιστήριό σου.

Ο 25χρονος Έληνας δημιουργός κατάφερε αυτό που πολλοί θα ήθελαν χάρη στην βοήθεια της επιστήμης και της τεχνολογίας και έδωσε στον κόσμο την καλύτερη λύση για τα τσιμπήματα των κουνουπιών.

Δείτε το βίντεο:

 

Μάθετε ακόμα: Netflix: Η τιμή που θα χρεώνει πλέον τους χρήστες που μοιράζονται τον ίδιο κωδικό

Αγαπημένο