ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Έτερος εγώ -Νέμεσις: Η συγκλονιστική υπόθεση, οι ηθοποιοί και το trailer της σειράς

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας αποκαλύπτει πότε θα κυκλοφορήσει ο 3ος κύκλος!
21.03.2022
2
'
Έτερος εγώ -Νέμεσις: Η συγκλονιστική υπόθεση, οι ηθοποιοί και το trailer της σειράς Έτερος_εγώ

Όλοι έχουμε παρακολουθήσει τους προηγούμενους 2 κύκλους του "Έτερος Εγώ". Ωστόσο ετοιμάζεται και τρίτη σεζόν με τον Σωτήρη Τσαφούλια, να μιλάει τόσο για τα γυρίσματα της δημοφιλούς παραγωγής όσο και για το πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει! Για να δούμε τι αποκάλυψε!

Διαβάστε επιπλέον: Σωτήρης Τσαφούλιας: Η ηλικία, τα παιδιά, η σύντροφος του και το “Έτερος Εγώ”

Η νέα σεζόν θα ονομάζεται: "Έτερος Εγώ - Νέμεσις". Όπως δήλωσε ο ίδιος ο σκηνοθέτης, τα σενάρια των επεισοδίων έχουν ολοκληρωθεί, καθώς επίσης έχουν ξεκινήσει και τα γυρίσματα ήδη από τον Ιανουάριο του 2022. Η πολυαναμενόμενη 3η σεζόν της σειράς αναμένεται να μεταδοθεί για πρώτη φορά, εκτός απροόπτου, τον Σεπτέμβριο του 2022.

Τι θα δούμε σε αυτόν τον κύκλο;

Πρώτα απ' όλα, πέραν των 2 βασικών πρωταγωνιστών (Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και Πέτρο Λαγούτη) τους οποίους και θα ακολουθήσουμε στην εξέλιξη της ιστορίας, θα προστεθούν 51 ακόμη νέοι ηθοποιοί - χαρακτήρες. Προβαίνοντας σε ένα "spoiler" σας αποκαλύπτουμε ότι σε αυτή τη σεζόν θα επιστρέψει και μία ηρωίδα από το παρελθόν, η περίφημη νοσοκόμα με την οποία είχε σχέση ο Δημήτρης Λαΐνης. Στον κύκλο αυτό αποκαλύπτεται και ο λόγος που τους οδήγησε στον χωρισμό.

Αν κρίνουμε από τον τίτλο της ταινίας, Νέμεσις, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι όλοι θα εισπράξουν τις συνέπειες των πράξεων και των επιλογών τους.

Γιατί δεν θα δούμε τη σειρά στο Netflix;

Μιλώντας σε ένα podcast με τον Λάμπρο Φισφή, ο Σωτήρης Τσαφούλιας αποκάλυψε ακριβώς το τι πήγε στραβά με τη συμφωνία που θα γινόταν με το Netflix.

Συγκεκριμένα ο διάσημος σκηνοθέτης είπε: "Το Netflix για να μπει στη μυθοπλασία μιας χώρας, το ενδιαφέρει πρωτίστως να παίξει στη χώρα που μπαίνει γι’ αυτό δεν έχει μπει ακόμα στην Ελλάδα, δηλαδή να έπαιρνε ελληνικό προϊόν και να μην το έδειχνε στην Ελλάδα, δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση" και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Η προσφορά δεν αφορούσε εξαψήφιο, αλλά επταψήφιο νούμερο, το οποίο δεν άρχιζε ούτε με το ένα ούτε με το δύο οπότε το οικονομικό δεν ήταν το πρόβλημα."

Remote video URL

 

Ίσως ακόμη σας ενδιαφέρει: Πέτρος Λαγούτης: Η ηλικία, οι σπουδές, τα παιδιά, ο χωρισμός με την Μυρτώ Αλικάκη και ο τζόγος

Αγαπημένο