ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Εσύ αγόρασες λουλούδια για φέτος;

Ανανέωσε την διάθεσή σου και το σπίτι σου με μια επίσκεψη στην 67η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς!
20.05.2021
2
'
67η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Τι καλύτερο από μια χαλαρή βόλτα στην 67η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, με την οικογένειά σου ή τους φίλους σου μέσα στο Σαββατοκύριακο; Αν ετοιμάζεσαι να ανανεώσεις τον κήπο ή το μπαλκόνι σου, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να χαζέψεις και να επιλέξεις ανάμεσα σε διάφορα λουλούδια και τα φυτά.

Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς συνεχίζεται με εξαιρετική επιτυχία (06-23/05) στο ΑΛΣΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ. Χιλιάδες επισκέπτες υπό τηρούμενα προστατευτικά μέτρα ασφαλείας κατά του COVID-19 , έχουν απολαύσει μέχρι τώρα στιγμές ευεξίας που προσφέρει η σύνθεση χρωμάτων και αρωμάτων σε συνδυασμό με τον υπέροχο καιρό που μας προτρέπει για μια ανοιξιάτικη βόλτα στην Κηφισιά.

Εικόνα
67η Ανθοκομική Κηφισιάς

Φέτος ειδικά σας περιμένει και η ευχάριστη έκπληξη που έχουν σχεδιάσει η Διοίκηση της έκθεσης σε συνεργασία με ειδικούς Αρχιτέκτονες Τοπίου από όλη την Ελλάδα.

ΟΙ ΚΗΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, οι κήποι 9 χωρών με παράδοση στην Ανθοκομία και Κηποτεχνική βρίσκονται στο Άλσος Κηφισιάς με σπάνια συλλεκτικά και αντιπροσωπευτικά φυτά από την Ελλάδα, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Ολλανδία, Βραζιλία, Ιαπωνία, Αυστραλία και Μεξικό, σας περιμένουν να φωτογραφηθείτε μαζί τους και να μάθετε την ιστορία τους, συνδυάζοντας το κίνητρο της επίσκεψής σας με την καθιερωμένη αγορά ενός εκ των 4.000 φυτών της Έκθεσης σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές από τους εγχώριους και φημισμένους παραγωγούς που συμμετέχουν σε αυτήν.

Εικόνα
67η Ανθοκομική Κηφισιάς κήποι του κόσμου
Εικόνα
67η Ανθοκομική Κηφισιάς λουλούδια
Εικόνα
67η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Τελευταίες ημέρες μέχρι και την Κυριακή 23/05 από 10.00 - 22.00 καθημερινά.

Αυτό το μαγευτικό ταξίδι δεν πρέπει να το χάσει κανείς! 

Αγαπημένο