ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

The Crown: Κλάπηκαν αντικείμενα αξίας 200.000 δολαρίων της σειράς- Εξαφανίστηκαν βασιλικά πράγματα

Κλάπηκαν 350 αντικείμενα της Βασιλικής οικογένειας
02.03.2022
2
'

Το "The Crown" ή αλλιώς "Στέμμα", είναι μία από τις δημοφιλέστερες σειρές της πλατφόρμας του Netflix, και σίγουρα η πιο ακριβή παραγωγή του. Αυτήν την περίοδο συνεχίζονται πυρετωδώς τα γυρίσματα για την 5η σεζόν της πολυσυζητημένης σειράς, και το κοινό αναμένει με αγωνία την κυκλοφορία της!

Ένα δυσάρεστο γεγονός ωστόσο, ήρθε να ταράξει την ομαλή ροή των γυρισμάτων. Επειδή πρόκειται για μία σειρά εποχής, η οποία μάλιστα έχει να κάνει με πραγματικά πρόσωπα και περιστατικά, αφού αφορά την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, για τα γυρίσματά της χρησιμοποιήθηκαν πολλά αυθεντικά αντικείμενα της Βασιλικής οικογένειας, όπως προσωπικά αντικείμενα των μελών της, κορνίζες, βιβλία, χειρόγραφα, κοσμήματα και άλλα.

Διαβάστε και αυτό: Βασίλισσα Ελισάβετ: Το συστατικό που απαγορεύει στους μάγειρες να χρησιμοποιούν στα φαγητά της 

 

 

Και παρότι η παραγωγή φυλούσε τα εν λόγω πράγματα ως κόρη οφθαλμού, κάποιοι κατόρθωσαν να εισέλθουν στα γυρίσματα και να κλέψουν ορισμένα απ' αυτά. Η αξία των όσων κλάπηκαν υπολογίζεται στα 200.000 δολαρίων! Ανάμεσα στα κλοπιμαία βρίσκονται ρωσικές θρησκευτικές εικόνες, ένα ρολόι του William IV, ένα κλουβί πουλιών, κηροπήγια, ένα ασημένιο τραπέζι τουαλέτας, ένα επιχρυσωμένο κρύσταλλο Saint-Louis και άλλα. Στο σύνολό τους τα απολεσθέντα αντικείμενα είναι 350.

Οι βρετανικές αρχές ερευνούν αυτή τη στιγμή τη ληστεία και αναζητούν τους κλέφτες. Όπως φαίνεται, η συμμορία με κάποιον τρόπο απέκτησε πρόσβαση στα φορτηγά όπου βρίσκονταν τα εν λόγω πράγματα. Τα αντικείμενα ωστόσο, ήταν μεν μοναδικά, αλλά η μεταπώλησή τους δεν είναι εφικτό να επιφέρει σημαντικό κέρδος. Αναμένουμε να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης, δηλαδή αν και πότε θα βρεθούν οι κλέφτες και τα κλοπιμαία. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η αναστάτωση, θα οδηγήσει σε καθυστέρηση των γυρισμάτων!

Μπορεί ακόμη να σας ενδιαφέρει: Βασίλισσα Ελισάβετ: Η μακροβιότερη μονάρχης που δεν πήγε σχολείο και διδάχτηκε μόνο 2 μαθήματα

Αγαπημένο