ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αυτοί είναι οι λόγοι που πρέπει να επιλέξεις κρασί για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Εσύ θα πάρεις κόκκινο, ροζέ ή λευκό;
3
'
κρασί ημέρα αγίου βαλεντίνου

Η Ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου μπορεί φέτος να είναι διαφορετική από την περσινή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να γιορτάσεις, ακόμα και στο σπίτι σου. Το κρασί, είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός σωστού δείπνου και σίγουρα υπάρχουν πολλοί περισσότεροι λόγοι από όσοι νομίζεις για να επιλέξεις κρασί για μια τόσο ρομαντική ημέρα, όπως αυτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Παρακάτω θα βρεις τους 5 πιο απλούς:

  1. Κερδίζεις εντυπώσεις στην παρουσίαση: Εάν θέλεις να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου, θυμήσου πως τίποτα δεν είναι πιο ρομαντικό από ένα ποτήρι κόκκινο κρασί στο τραπέζι. Μάλιστα, υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που το κόκκινο κρασί είναι κάτι πίνουμε όταν γιορτάζουμε κάτι. Μας κάνει πιο χαλαρούς και μας φτιάχνει το κέφι.
  2. Φτιάχνει ατμόσφαιρα γενικά: Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η ημέρα της αγάπης. Πρόκειται για κάτι ρομαντικό από... μόνο του. Και τι είναι πιο ρομαντικό από το να μοιράζεσαι ένα ποτήρι νόστιμο κόκκινο κρασί με τον αγαπημένο σου σε μια γιορτή για τους δυο σας; Πλούσιο, με βαθιά γεύση, αλλά και μυστήριο, το κόκκινο κρασί θα αφυπνήσει τις αισθήσεις σου. Σας βοηθά και τους δύο να χαλαρώσετε και να περάσετε μια βραδιά μαζί.
  3. Βοηθάει τον εγκέφαλό σου: Όταν πίνετε κρασί, ο εγκέφαλός σας παράγει την «ορμόνη της αγάπης» την  οξυτοκίνη, η οποία είναι μια χημική ένωση που επικρατεί κατά τα συναισθήματα αγάπης. Και ναι, πίνοντας ένα ποτήρι κόκκινο κρασί θα γίνεις πιο ευτυχισμένος την  Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και θα σας κάνει να νιώσετε και οι δύο πως το κρασί σας είναι μόνο για ερωτευμένους!
  4. Σε γεμίζει ευτυχία: Το κρασί έχει αποδειχθεί ότι προάγει την μακροζωία, επιβραδύνοντας τη διαδικασία γήρανσης τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Χάρη σε μια ένωση στο κόκκινο κρασί που είναι γνωστή ως ρεσβερατρόλη, μια χημική αντίδραση ενεργοποιεί τις πρωτεΐνες στο σώμα μας που μας προστατεύουν από τη γήρανση. Εάν εσείς θέλετε να φαίνεστε και να νιώθετε νεότεροι αυτήν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το κρασί μπορεί να βοηθήσει και τους δυο σας.
  5. Είναι η πινελιά της τελειότητας: Εάν είσαι τελειομανής, θα θέλεις τα πάντα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να πάνε τέλεια. Αυτό σημαίνει ορεκτικά, επιδόρπια και ποτά που αλληλοσυμπληρώνονται. Ευτυχώς, το κόκκινο κρασί συμπληρώνει σχεδόν οποιοδήποτε είδος γεύματος. Πολλοί από εμάς θα μαγειρέψουν δείπνο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πράγμα που σημαίνει ότι ένα καλά οργανωμένο αλλά και σωστό δείπνο δεν μπορεί να γίνει χωρίς κρασί!
Αγαπημένο