ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αυτές είναι οι εφαρμογές που σας πληρώνουν για να...περπατάτε

Απίστευτο και όμως αληθινό! Δείτε με ποιες εφαρμογές μπορείτε να κερδίσετε χρήματα ενά απλώς περπατάτε...
2
'
Αυτές είναι οι εφαρμογές που σε πληρώνουν για... να περπατάς Εφαρμογές_Περπάτημα

Τα χρήματα μπορεί να μην αγοράζουν την ευτυχία, ωστόσο σίγουρα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να έχετε μια καθημερινότητα ομαλή και χώρις έξτρα άγχος και ανησυχίες. Είναι λοιπόν η κινητήριος δύναμη για πολλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας.

Πλέον θα αποτελούν όμως και ένα λόγο για να βάλετε στη ζωή σας την καθημερινή άσκηση και να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας.

Αν λοιπόν θέλετε να μάθετε με ποιες εφαρμογές θα «πλουτίσετε» ενώ απλώς περπατάτε, συνεχίστε να διαβάζετε!

Οι εφαρμογές που σας πληρώνουν για να...περπατάτε

Εικόνα
περπατημα

Sweatcoin

Χρειάζεται απλά να κατεβάσετε το app, να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε ότι συναινείτε με το γεωεντοπισμό, έτσι ώστε να μπορούν να εντοπιστούν οι κινήσεις σας.

Μόλις κάνετε 1000 βήματα, κερδίζετε και από 1 Sweatcoin, το ψηφιακό νόμισμα που μπορείτε να εξαργυρώσετε στα συνεργαζόμενα με την πλατφόρμα καταστήματα, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνεται και το Amazon.

Ενώ, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που επιτρέπεται να ανταλλάξετε τα ψηφιακά νομίσματα με «κανονικά».

Virtuoso

Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, κερδίζετε χρήματα κάνοντας οποιαδήποτε φυσική δραστηριότητα, ακόμα και όταν διαλογίζεστε.

Συγκεκριμένα, κερδίζετε πόντους ανταλλάξιμους με κουπόνια για να κάνετε τις αγορές σας από το Amazon και άλλες εταιρείες.

Επίσης, στα πλεονεκτήματα του app είναι και το γεγονός πως δε θα καταναλώνει όλη σας την μπαταρία, καθώς δουλεύει χωρίς να χρησιμοποιεί GPS.

Εικόνα
περπατημα

Δείτε επίσης: Οδηγείς και κάνεις χειρονομίες; Το χρηματικό πρόστιμο που θα πληρώσεις και οι ποινές που θα σου επιβληθούν

StepBet

Το StepBet λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο. Η διαφορά του έγκειται στο ότι σας δίνεται η δυνατότητα να θέτετε κάθε εβδομάδα ένα fitness challenge στον εαυτό σας. Όσο πιο περίπλοκο είναι, τόσο πιο πολλά κερδίζετε. Το app είναι συμβατό με περιβάλλοντα FitBit, Garmin, Samsung Health και Google Fit.

Runtopia

Πρόκειται για την εφαρμογή που μετατρέπει κάθε σας βήμα σε ψηφιακά νομίσματα, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε καταστήματα με αθλητικό εξοπλισμό.

WinWalk

Η εφαρμογή WinWalk δεν προϋποθέτει να κάνετε εγγραφή, ώστε να τη χρησιμποιήσετε. Χρειάζεται μόνο να την κατεβάσετε και να αρχίσετε να είστε ενεργοί κάνοντας διάφορες φυσικές δραστηριότητες. Η ανταμοιβή σας θα έρθει μέσα από δωροκάρτες εξαργυρώσιμες π.χ. στο Amazon, το Google Play και το Netflix.

Μάθετε ακόμη: Επίδομα αδείας: Πως το υπολογίζουμε και πότε θα δούμε τα λεφτά στον λογαριασμό μας

Αγαπημένο