ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

«ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ»: To νέο τραγούδι από την Νεφέλη Φασούλη παρέα με την Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου!

Μια ατλαντίδα για την αγάπη
27.10.2021
2
'
HEAVEN

Μια έκρηξη συναισθημάτων, ορατή από σήμερα με γυμνό μάτι, στις ψηφιακές πλατφόρμες της Heaven Kids, εκτοξεύει χαμένα όνειρα και κρυμμένες ελπίδες χιλιόμετρα ψηλά, στον «έξω κόσμο».

Συντονιστείτε και απολαύστε το νέο τραγούδι «ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ», για την Αγάπη, από το άλμπουμ «Από τον Βυθό στον Ουρανό» της Παιδικής Χορωδίας Σπύρου Λάμπρου, που ερμηνεύει υπέροχα η Νεφέλη Φασούλη μαζί με τα παιδιά της χορωδίας,  σε μουσική Μιχάλη Καλογεράκη, στίχους Νέλλης Μπρέστα και ενορχήστρωση Σταύρου Καρτάκη. Η μουσική του εμπνευσμένου Μιχάλη Καλογεράκη απελευθερώνει την Ατλαντίδα που κρύβεται μέσα μας, αυτήν που επινόησαν ευρηματικά τα λόγια της  Νέλλης Μπρέστα, ενώ η ενορχήστρωση του Σταύρου Καρτάκη δίνει πρωτότυπες μουσικές απαντήσεις σε ερωτήματα γύρω από την επίλυση του μυστηρίου των απωλειών του εσωτερικού μας κόσμου.

Το τραγούδι αναπνέει μέσα στο καθηλωτικό animation video clip του διεθνούς εμπειρίας σκηνοθέτη Οδυσσέα Λάππα και των καταξιωμένων δημιουργών ανιματέρ Δημήτρη Βιτάλη και μοντέρ Δημοσθένη Ράπτη.

Πρόκειται για ένα τραγούδι με φιλανθρωπικό σκοπό, την παραγωγή του οποίου εκτέλεσε η αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μια Πολιτεία για τα Παιδιά» υπό τη διεύθυνση της Νέλλης Μπρέστα και την επιμέλεια των Κώστα Καραμάνη και Γεώργιου Παρατσόκη. Η σύλληψη και η υλοποίηση της ιδέας του άλμπουμ «Από τoν Βυθό στον Ουρανό»,  που αναφέρεται στις ανθρώπινες αξίες με άλλη ματιά, ανήκει στη Νέλλη Μπρέστα.

Σκοπός της «Ατλαντίδας», του τραγουδιού της αξίας της Αγάπης, είναι η υποστήριξη των δράσεων του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Nεφρικές Aσθένειες «ΕΛΠΙΔΑ».

 

Εικόνα
HEAVEN

Ευχαριστούμε θερμά τον συνθέτη Μιχάλη Καλογεράκη και την ερμηνεύτρια Νεφέλη Φασούλη για τις φιλικές συμμετοχές.

Το άλμπουμ «Από τoν Βυθό στον Ουρανό» και το τραγούδι «ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ», κυκλοφορούν από την Heaven Kids.

 

Την «ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ» μπορείς να απολαύσεις: εδώ

 

HEAVEN MUSIC 2021

Subscribe στο μεγαλύτερο μουσικό κανάλι: εδώ

 

 HEAVEN all around

https://geni.us/HeavenMusic

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!