ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

And Just Like That: Με αυτό τον τρόπο θα εμφανιστεί η Samantha στην σειρά

Γιατί "Sex and the City" χωρίς Samantha δεν γίνεται
10.06.2022
1
'
And Just Like That: Έτσι θα εμφανιστεί η Samantha... and_just_like_that

Μπορεί η Kim Cattrall να αποτελεί παρελθόν στη σειρά "Sex and the City", όμως η Samantha δεν γίνεται να λείπει! Για αυτό και οι δημιουργοί της σειράς “And Just Like That”, έχουν βρει τον τρόπο που θα επαναφέρουν έναν από τους αγαπημένους χαρακτήρες του κοινού.

Να σημειωθεί πως η διάσημη ηθοποιός που υποδύθηκε τη Samantha στην επιτυχημένη σειρά, έχει ξεκαθαρίσει ότι μετά τη ρήξη στη σχέση της με τη Sarah Jessica Parker, δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ ξανά στη δημοφιλές σειρά.

Μάλιστα, η Parker αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της πως έχει πληγωθεί άσχημα από την πρώην συμπρωταγωνίστριά της και δεν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί της.

 

 

Δες ακόμη : “Velvet”: Σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή στον ΑΝΤ1

Ωστόσο ο δημιουργός της σειράς Michael Patrik King τόνισε στο Variety ότι δεν υπάρχει «Sex and the City» χωρίς τη Samantha και ότι θα συνεχίσουμε να τη βλέπουμε έστω και ως ιδέα. Διότι πολλές είναι οι αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί από τότε που κυκλοφόρησε η “συνέχεια” του Sex and the City” χωρίς την Cattrall. Επίσης ο δημιουργός της σειράς δήλωσε πως δεν μπορεί να εξαναγκάσει κανέναν να συμμετέχει, όμως ο ρόλος της Samantha είναι must.

Πως όμως θα δούμε και πάλι την Samantha στον δεύτερο κύκλο της σειράς;

Οι παραγωγοί αποφάσισαν να μην παραμελήσουν το κομμάτι της Samantha είτε με την Kim Cattrall είτε χωρίς.

Για αυτό και οι σεναριογράφοι βρήκαν τον τέλειο τρόπο να την έχουν και πάλι στο πλευρό τους αλλά και στη σειρά. Σε αυτό το σημείο πρέπει να υπενθυμίσουμε πως στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς “And just like that” η Carrie μιλάει με μηνύματα με τη Samantha και κανονίζουν να συναντηθούν οι δυο τους.

Δες εδώ: Έτερος Εγώ- Νέμεσις: Έρχεται ο τρίτος κύκλος- Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Άρα θα δούμε την Samantha μέσω μηνυμάτων! (κάτι είναι και αυτό!).

Ο δημιουργός της σειράς δήλωσε χαρακτηριστικά πως: “Είναι αστείο, γιατί ο κάθε σεναριογράφος της ομάδας είχε και μία διαφορετική εκδοχή για το τι ειπώθηκε σε εκείνη τη συζήτηση μεταξύ της Carrie και της Samantha.”

Αγαπημένο