ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ανάποδος ανανάς: Το πονηρό μήνυμα πίσω από το τροπικό φρούτο - Τι πρέπει να ξέρετε αν το συναντήσετε

Η κρυφή σημασία του ανάποδου ανανά!
2
'
Ανάποδος ανανάς: Το πονηρό μήνυμα πίσω από το τροπικό φρούτο - Τι πρέπει να ξέρετε αν το συναντήσετε Ανάποδος_Ανανάς

O ανανάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα φρούτα του Καλοκαιριού.  Άκρως ζουμερός και νόστιμος!

Ποια όμως η κρυφή σημασία του ανάποδου ανανά;

Το ερωτικό μήνυμα πίσω από τον ανάποδο ανανά

Σύμφωνα με τη New York Post, οι TikTokers αποκαλύπτουν την κρυφή σημασία του καλοκαιρινού φρούτου, που αν τοποθετηθεί ανάποδα υποδεικνύει διακριτικά τη διάθεση ενός ζευγαριού να πειραματιστεί ερωτικά με άλλα ζευγάρια.

Ταξιδιώτες με ανεβασμένε ερωτική διάθεση λοιπόν χωρίς να κινήσουν τις υποψίες κολλάνε πόστερ με ανάποδους ανανάδες στις πόρτες των καταλυμάτων τους (ή των καμπινών τους, εάν βρίσκονται σε κρουαζιέρα) για να ενημερώσουν άλλα ζευγάρια ότι είναι ανοιχτοί στην ιδέα του swinging.

Εικόνα
ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΑΝΑΝΑΣ

Δείτε επίσης: Sex life: Έρχεται η καυτή season 2 με πολλές ανατροπές!

Μάλιστα, κάποιοι χρησιμοποιούν μέχρι και χαλάκια υποδοχής με ανανάδες, τα οποία φυσικά τα τοποθετούν ανεστραμμένα στις εισόδους.

Επίσης, κάποιοι swingers αφήνουν έξω από την πόρτα τους αληθινούς ανανάδες ως ερωτικό κάλεσμα προς άλλα ζευγάρια. Ενώ, άλλοι πιο διακριτικοί τρόποι για να μεταφέρουν το ερωτικό μήνυμα είναι οι κονκάρδες και τα σκουλαρίκια με μικρούς ανάποδους ανανάδες.

Εικόνα
ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΑΝΑΝΑΣ

«Η ερωτική διάθεση των ανθρώπων εκτοξεύεται στις διακοπές», δήλωσε στην εφημερίδα ο Τζον Καμάου, CEO της εφαρμογής Cruise Ship Mingle, εξαιρετικά εντυπωσιασμένος με το νέο trend των swingers.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δημοσίευμα, το hashtag #UpsideDownPineapple (ανάποδος ανανάς) έχει συγκεντρώσει ήδη εκατομμύρια views.

Ενώ, όσον αφορά στο λόγο που χρησιμοποιείται ο ανανάς ως σύμβολο των swingers δεν υπάρχει ακόμη κάποια συγκεκριμένη εξήγηση. Ωστόσο, σύμφωνα με ειδικούς της slang, η χρήση του ανανά ως σύμβολο μεταξύ των ζευγαριών που επιλέγουν την ανταλλαγή συντρόφων ξεκίνησε τη δεκαετία του '90.

Μάθετε ακόμη: Τα "Φιλαράκια" αποσύρθηκαν από το Netflix και εμείς σου βρήκαμε τις σειρές που θα καλύψουν το κενό

Αγαπημένο