ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

3+1 Τρόποι να αξιοποιήσεις τα παλιά σου ρούχα που δεν θες πια!

Αυτές είναι οι λύσεις για τα ρούχα που δεν μπορείς να χαρίσεις λόγω της όχι και τόσο καλής κατάστασης τους!
25.02.2023
1
'
3+1 Τρόποι να αξιοποιήσεις τα παλιά σου ρούχα που δεν θες πια! Photo/Istock

Κάθε χρόνο είναι αναγκαίο να γίνεται μία μεγάλη εκκαθάριση στην ντουλάπα! Με τον τρόπο αυτό έχεις ξεκαθαρισμένα τα ρούχα που φοράς και σου είναι πιο εύκολο για να βρεις και τι θα βάλεις! Βέβαια πάντα υπάρχουν κάποια ρούχα τα οποία δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θα πρέπει είτε να χαριστούν είτε να δοθούν σε κάποιο φιλικό ή οικογενειακό πρόσωπο.

Μάθε επίσης: Αυτά είναι τα 7+1 πιο βρώμικα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά!

Εδώ να σημειωθεί ότι τα παλιά ή ανεπιθύμητα ρούχα αποτελούν και μία περιβαλλοντική απειλή, όπως και το πλαστικό. Όπως αναφέρει και η υπηρεσία προστασίας του περιβάλλοντος των ηνωμένων πολιτειών, το 2015 οι χωματερές έφτασαν στο σημείο να παραλάβουν 10,5 εκατομμύρια τόνους κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Αυτός ίσως είναι ένας ακόμη λόγος που θα πρέπει να σκεφτείς δεύτερη φορά πριν πετάξεις κάποιο από τα ρούχα σου στα σκουπίδια!

Αν ωστόσο δεν θέλεις να δώσεις κάποιο από τα ρούχα σου για συναισθηματικούς λόγους, τότε είσαι στο σωστό άρθρο καθώς σου έχουμε λύσεις για να τα αξιοποιήσεις και να τα κάνεις σαν κανούργια.

Αυτοί είναι οι 4 ιδανικοί τρόποι να αξιοποιήσεις τα παλιά και φθαρμένα σου ρούχα:

1. Φτιάξε μία τζιν τσάντα από παλιά τζιν

Βάλε την δημιουργικότητα σου μπροστά και προσπάθησε να φτιάξεις μια diy τσάντα από τα παλιά σου τζιν που δεν μπορούν πλέον να φορεθούν.

Στο διαδίκτυο θα βρεις πολλά βιντεάκια με αντίστοιχα βίντεο που μπορείς να ακολουθήσεις για να φτιάξεις μία εντυπωσιακή τζιν τσάντα που θα έχεις μόνο εσύ!

Εικόνα
https://bestofyou.gr/cat/zise-kalytera/in-out/netflix-ayti-einai-i-seira-poy-epestrepse-me-neo-kyklo-kai-brethike-amesos

2. Φτιάξε ένα κάλυμμα από t-shirt

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα τα παλιά αλλά και συγχρόνως αγαπημένα σου μπλουζάκια που έχουν συναισθηματική αξία, για να φτιάξεις ένα κάλυμμα που θα σου χρησιμεύσει για το σπίτι.

Είναι και μία αρκετά οικονομική λύση σε περίπτωση που χρειάζεσαι καινούργιο!

3. Μετέτρεψε τα σε διακοσμητικά τοίχου

Μία απίστευτη ιδέα η οποία θα δώσει μία άλλη νότα στο σαλόνι σου. Αρκεί να πάρεις μερικές κορνίζες και να τοποθετήσεις μέσα τα παλιά σου μπλουζάκια από μία συναυλία ίσως του αγαπημένου σου συγκροτήματος ή ακόμα και από μία ανάμνηση που δεν θέλεις να ξεχάσεις ποτέ.

Εικόνα
https://bestofyou.gr/cat/zise-kalytera/in-out/netflix-ayti-einai-i-seira-poy-epestrepse-me-neo-kyklo-kai-brethike-amesos

Να σημειωθεί εδώ ότι αυτές είναι αναμνήσεις που σίγουρα αξίζει να κρατηθούν και είναο μια καλή αφορμή να το συζητάς με τους φίλους και τους γνωστούς όταν έρχονται για παρέα στο σπίτι!

Διάβασε ακόμα: Netflix: Αυτή είναι η σειρά που επέστρεψε με νέο κύκλο και βρέθηκε αμέσως στο νούμερο 1

4. Ανακύκλωσε τα

Ίσως να μην είναι εύκολο να δωρίσεις τις παλιές ή μονές κάλτσες σου, αλλά σίγουρα μπορείς να τις ανακυκλώσεις. Τα περισσότερα υφάσματα είναι ανακυκλώσιμα και αν η ντουλάπα σου δεν είναι πλέον σε θέση να τα κρατήσει, είναι η ιδανική λύση για εσένα αλλά και για την ενίσχυση του περιβάλλοντος!

Εικόνα
https://bestofyou.gr/cat/zise-kalytera/in-out/netflix-ayti-einai-i-seira-poy-epestrepse-me-neo-kyklo-kai-brethike-amesos

Φωτογραφικά Πρακτορεία: iStock

Αγαπημένο