ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

3 tips για να περάσεις μια αξέχαστη Καθαρά Δευτέρα στο σπίτι

Μην αφήσεις την καραντίνα να σου χαλάσει την μέρα.
3
'
Καθαρά Δευτέρα στο σπίτι tips Shutterstock

Μπορεί φέτος να μην μας επιτρέπεται να κάνουμε κούλουμα όπως άλλες χρονιές, ή να τηρήσουμε έθιμα που αγαπάμε, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να περάσεις μια αξέχαστη Καθαρά Δευτέρα στο σπίτι σου. Παρακάτω θα δεις τα 3 tips που θα σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφα ακόμα και σε καραντίνα.

Βρες τον χώρο

Σίγουρα το να πας στην εξοχή ή σε κάποιο νησί θα ήταν το ιδανικότερο σενάριο για να περάσεις μια όμορφη Καθαρά Δευτέρα, αλλά ακόμα και στο σπίτι σου μπορείς να δηνμιουργήσεις τον κατάλληλο χώρο. Καθάρισε το μπαλκόνι σου, διαμόρφωσε κατάλληλα τον χώρο και αν είναι εφικτό, ανάδειξέ το με φυτά και λουλούδια. Σίγουρα θα σου φτιάξει την διάθεση.

Εικόνα
Καθαρά Δευτέρα στο σπίτι tips
Shutterstock

Βγάλε το menu

Αν μπορούσες να πας στο αγαπημένο σου εστιατόριο, ποια πιάτα θα ήθελες να γευτείς; Δες το σαν πρόκληση και προσπάθησε να τα μαγειρέψεις  μόνη σου ή με όλη την οικογένεια. Αν τα πετύχετε, τότε θα κάνετε ένα υπέροχο γεύμα. Αν πάλι στην πορεία κάτι... στραβώσει τότε σίγουρα θα έχετε περάσει όμορφα, ενώ πάντα υπάρχει και η λύση του delivery.

Φέρε στο τραπέζι την καλή σου διάθεση

Σίγουρα τα όσα ζούμε είναι πρωτόγνωρα αλλά η ρήση λέει πως το καράβι δε βουλιάζει από νερό γύρω του, αλλά από αυτό μέσα του. Επομένως, παρά τα όσα συνβγαίνουν γύρω σου δεν είναι συνετό το να κάνεις κακές σκέψεις ή να έχεις κακή διάθεση. Φρόντισε αυτή τη μέρα να είσαι ευδιάθετη και να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται! Εξάλλου, η επιστροφή στην κανονικότητα είναι θέμα χρόνου, οπότε απόλαυσε τον τελευταίο καιρό παραμονής σου στο σπίτι όσο μπορείς.

Αγαπημένο