ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

3 Ταινίες του Netflix με θέμα την παρενόχληση που πρέπει να δεις

Το Netflix μέσα από πληθώρα ταινιών και σειρών , προσφέρει και ταινίες που παρουσιάζουν εκτενέστερα το ζήτημα της σεξουαλικής παρενόχλησης και σίγουρα αξίζει να τις δεις!
22.01.2021
3
'
Netflix παίζει σε tablet με pop corn

Οι εποχές έχουν αλλάξει. Όλο και περισσότερες είναι οι γυναίκες που βρίσκουν τη δύναμη να μιλήσουν δημόσια για κάθε είδους σεξουαλική παρενόχληση που έχουν υποστεί.

Το Netflix μέσα από  πληθώρα ταινιών και σειρών , προσφέρει και ταινίες που παρουσιάζουν εκτενέστερα το ζήτημα της σεξουαλικής παρενόχλησης και σίγουρα αξίζει να τις δεις. Εμείς, ξεχωρίσαμε τις παρακάτω 3, και θα δεις ακριβώς το γιατί:

ATHLETE A

Το poster της ταινίας ATHLETE A στο NETFLIX

Πρόκειται για την υπόθεση Larry Nassar, ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα σεξουαλικής κακοποίησης στην αθλητική ιστορία των ΗΠΑ. Ο πρώην γιατρός της USA Gymnastics ( Ομοσπονδία Γυμναστικής των ΗΠΑ), κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση τουλάχιστον 250 κοριτσιών κατά τη διάρκεια στης καριέρας του.Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ ‘’Athlete A’’ αναφέρεται στη Maggie Nichols, τη γυναίκα που πιστεύεται ότι ήταν η πρώτη που έσπασε τη σιωπή της για την κακοποίηση της από το γιατρό το 2015.

CITATION

Το poster της ταινίας CITATION στο NETFLIX

Η νεαρή χαμηλών τόνων μαθήτρια από τη Νιγηρία , Μόρεμι Ολούα, η οποία σπουδάζει σε ένα ακαδημαϊκο ίδρυμα , καταγγέλλει έναν από τους πιο  δημοφιλείς καθηγητές  που προσπάθησε να την βιάσει. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

AUDRIE & DAISY

Το poster της ταινίας AUDRIE και DAISY στο NETFLIX

Η ιστορία δύο έφηβων κοριτσιών που πήγαν σε πάρτι, ήπιαν πολύ  αλκοόλ, λιποθύμησαν και δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση από παιδιά που νόμιζαν ότι ήταν φίλοι τους. Στη συνέχεια, και τα δύο κορίτσια ανακάλυψαν ότι διέρρευσαν βίντεο με τα εγκλήματα που είχαν διαπραχθεί  σε κινητά τηλέφωνα και διαδίκτυο.Μετά από αυτό , η ζωή τους άλλαξε για πάντα.

 

Αγαπημένο