ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Γυναίκες οδηγοί - Ο μύθος έχει καταρριφθεί

Ήρθε ο καιρός να δεχτούμε ότι οι γυναίκες στην οδήγηση δεν είναι όπως τις έχουν οι περισσότεροι στο μυαλό τους!
28.08.2021
2
'
γυναίκες οδηγοί ο μύθος έχει καταρριφθεί

Ναι! Ήρθε ο καιρός να δεχτούμε ότι οι γυναίκες στην οδήγηση δεν είναι όπως τις έχουν οι περισσότεροι στο μυαλό τους. Είναι δυναμικές, ανεξάρτητες, προσεκτικές, υπεύθυνες και δικαίως αποδεικνύονται λιγότερο επικίνδυνες σε σχέση με τους άντρες στην οδήγηση.

Μια γυναίκα καθημερινά έχει πολλά να σκεφτεί, να προγραμματίσει, να οργανώσει, όμως αυτό δεν την εμποδίζει να ακολουθεί όλους τους απαραίτητους κανόνες και παράλληλα να φτάσει με ασφάλεια στον προορισμό της.

Στην Ελλάδα υπήρχε η αντίληψη για πολλές δεκαετίες, ότι η γυναίκα οδηγός είναι απρόσεκτη και ευθύνεται για τα περισσότερα ατυχήματα, όμως σε έρευνα που έγινε φαίνεται πως οι άντρες είναι υπεύθυνοι για το 84.3% των ατυχημάτων με αυτοκίνητο, σε αντίθεση με τις γυναίκες που έχουν ποσοστό μόνο 15.7%.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι υπάρχουν λόγοι που συμβαίνει αυτό και πως οι γυναίκες δεν είναι καλοί οδηγοί αλλά ότι φοβούνται περισσότερο στο τιμόνι. Πάμε να δούμε τις 4+1 δικαιολογίες του ανδρικού φύλου που έχουν καταρριφθεί.

#1 Ο Κ.Ο.Κ. είναι γραμμένος κυρίως για γυναίκες.

Λάθος! Ο Κ.Ο.Κ. έχει γραφτεί με αυστηρά πρότυπα για όλους, απλά οι γυναίκες δε βρίσκουν λόγο να μην τον ακολουθούν, σε αντίθεση με τους άντρες που πολλές φορές κάνουν πράγματα αδιανόητα.

#2 Οι γυναίκες δε πίνουν πολύ.

Λάθος! Φυσικά και οι γυναίκες πίνουν αλλά δε νιώθουν την ανάγκη να αποδείξουν υπερφυσικές οδηγικές ικανότητες οδηγώντας το αυτοκίνητο μετά.

#3 Βάφονται και ετοιμάζονται την ώρα που οδηγούν.

Λάθος! Η προετοιμασία του μακιγιάζ θέλει αρκετή συγκέντρωση, χώρο και χρόνο. Σίγουρα λοιπόν δεν τους αρκεί το καθρεφτάκι του αυτοκινήτου.

#4 Οι γυναίκες βάζουν δυνατά μουσική και δεν ακούν γύρω τους.

Λάθος! Τα περισσότερα αμάξια που έχουν ενισχυμένα και αναβαθμισμένα ηχοσυστήματα, είναι ανδρικά!

#5 Οι άντρες προσέχουν τα αμάξια τους περισσότερο ενώ οι γυναίκες το παραμελούν.

Λάθος και πάλι λάθος! Οι γυναίκες είναι τα πλάσματα που δε ξεχνούν ποτέ και τίποτα όσος καιρός και αν περάσει και κάθε άντρας το ξέρει αυτό! Συνεπώς δε ξεχνούν τα service, KTEO, λάστιχα την ασφάλεια αυτοκινήτου τους, αντιθέτως τα έχουν όλα προμελετημένα!

Φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου με την καλύτερη εξυπηρέτηση

Μπες και εσύ στο Pricefox.gr σύγκρινε περισσότερα από 40 πακέτα της αγοράς για ασφάλεια αυτοκινήτου και αγόρασε μόλις από 6,7€/μήνα το πακέτο που σε συμφέρει και να έχεις 24/7 πραγματική εξυπηρέτηση πελατών για ό,τι και αν χρειαστείς. Με τη σύγκριση τιμών ασφάλειας αυτοκινήτου στο Pricefox μπορεί να εξοικονομήσεις έως και 172€ ετησίως.

Αγαπημένο