ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Καιρός: Νεφώσεις και πτώση θερμοκρασίας την Δευτέρα

Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού!
08.11.2021
2
'
Καιρός 8/11/2021 istock

Για την Δευτέρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις, παροδικά πιο πυκνές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι, 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε νότιους, 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα δυτικά και νότια και θα φτάσει στα βόρεια τους 21 και στην υπόλοιπη χώρα τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 2 με 4 μποφόρ, βαθμιαία νότιοι, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες και θα σχηματιστούν ομίχλες. Θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι. Ο υδράργυρος θα δείξει από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Δευτέρα

Στην Εύβοια αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς, στα νότια βόρειοι, 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία νότιοι 2 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και βορειοανατολικοί στα ανατολικά, 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία νότιοι 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη θερμοκρασία είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς, βαθμιαία νότιοι 3 με 4 και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά έως 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο τοπικά η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές, κυρίως στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι, 2 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια ηπειρωτικά, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου, στην Κρήτη έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές, κυρίως στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 2 με 4 και βαθμιαία νότιοι, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

 

Πηγή: ant1news.gr

Αγαπημένο