ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Καιρός: Ισχυρές τοπικές βροχές την Τετάρτη - Ποιες περιοχές πρέπει να προσέξουν;

Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού!
04.01.2022
3
'
καιρός istock

Την Τετάρτη, ο καιρός θα διατηρηθεί γενικά αίθριος και μόνο στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό και νότιο Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στο ανατολικό Αιγαίο και τα βορειοδυτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά 7 και τις βραδινές ώρες στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 15 με 17 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 19, ενώ στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα φθάσει κατά τόπους τους 20 βαθμούς Κελσίου.

O καιρός την Τετάρτη

Καιρός Αττική

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι νοτιοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις,, στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Εύβοια

Στην Εύβοια αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι νότιοι-νοτιοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ, βαθμιαία στα νότια τοπικά 6 και τις βραδινές ώρες έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Μακεδονία - Θράκη

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά νότιοι-νοτιοδυτικοί, 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 17 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Θα πνέουν άνεμοι νότιοι, 4-5 μποφόρ, τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Καιρός Θεσσαλία

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Θα πνέουν άνεμοι νότιοι-νοτιοδυτικοί, 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Ο καιρός στα νησιά 

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα νότια. Θα πνέουν άνεμοι νοτιοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ, στις Κυκλάδες βαθμιαία 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 13 έως 19-20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Θα πνέουν άνεμοι νότιοι-νοτιοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ, βαθμιαία στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου τοπικά 7 και τις βραδινές ώρες έως 8 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 13 έως 19-20 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Αναλυτική πρόβλεψη καιρού 

 

Πηγή: ant1news.gr

Αγαπημένο