ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Δευτέρα

Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού!
22.11.2021
3
'
Καιρός 22/11/2021 istock

Για την Δευτέρα προβλέπονται νεφώσεις στην δυτική Ελλάδα, με βροχές και βαθμιαία με σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία τοπικά στο βόρειο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και τη νύχτα θα βρέξει τοπικά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι νότιοι-νοτιοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και το απόγευμα θα βρέξει τοπικά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι νότιοι, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Δευτέρα

Στην Εύβοια αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν από τις βραδινές ώρες. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι νότιοι-νοτιοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από τις μεσημβρινές ώρες στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι νότιοι, 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις, με βροχές και βαθμιαία με σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν και πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Θα πνέουν άνεμοι νότιοι-νοτιοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, 3-5 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από τις μεσημβρινές ώρες και από τα δυτικά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι νότιοι-νοτιοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 3-5 βαθμούς χαμηλότερα).

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι νότιοι, 4 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου και  στην Κρήτη τοπικά έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις, που από το μεσημέρι τοπικά θα αυξηθούν. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι νότιοι, 4 με 5 μποφόρ, στα βόρεια 6 μποφόρ,  Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

 

Πηγή: ant1news.gr

Αγαπημένο