ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Καιρός: Βελτίωση από αύριο και άνοδος της θερμοκρασίας

Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού!
23.09.2021
2
'
καιρός 24/9/2021 istock

Για την Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα και μόνο τις πρωινές ώρες στα νότια θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις, με πιθανότητα τοπικών βροχών στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Οι βόρειοι άνεμοι σταδιακά θα εξασθενήσουν και μόνο στο Αιγαίο θα πνέουν με ένταση 5 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της, όμως θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα ως προς τις ελάχιστες τιμές της στα ηπειρωτικά.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ και γρήγορα μεταβλητοί ασθενείς. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται καιρός γενικά αίθριος, με λίγες αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι ασθενείς και τις πρωινές ώρες βόρειοι-βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Παρασκευή

Στην πυρόπληκτη Εύβοια αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα νότια. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα στα νότια τις πρωινές ώρες βόρειοι-βορειοανατολικοί, με την ίδια ένταση. Το θερμόμετρο θα δείξει από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στην ανατολικά θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί, στρεφόμενοι βαθμιαία σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 26 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 3-5 βαθμούς χαμηλότερα).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα νότια τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών. Θα πνέουν άνεμοι νότιοι-νοτιοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε βορειοδυτικούς, στο Ιόνιο τοπικά έως 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι βορειοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ και στα νότια έως 5 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στη Κρήτη. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 5 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά το πρωί τοπικά 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε δυτικούς-βορειοδυτικούς με εξασθένηση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένεται καιρός γενικά αίθριος. Στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου θα πνέουν άνεμοι βορειοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε νοτίων διευθύνσεων, με την ίδια ένταση. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί, 5 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερα.

 

Πηγή: ant1news.gr

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!