ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Desiterra: Ζήσε τη Σαντορίνη στην καλύτερη εκδοχή της!

Η δική μας, ιδιωτική Σαντορίνη βρίσκεται στο Desiterra Santorini.
20.07.2021
2
'
desiterra santorini

Το Desiterra δεν είναι μια τυχαία επιλογή διαμονής. Μας υποδέχεται σε ένα ευλογημένο τοπίο λίγο έξω από τα Φηρά, για να μας προσφέρει την πιο personal εκδοχή του πολυαγαπημένου νησιού.

Εικόνα
desiterra santorini

 

Οι αυτόνομες villas του Desiterra διαθέτουν μοναδική γενναιοδωρία χώρων. Στο εσωτερικό τους 2 έως 6 φιλοξενούμενοι απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία άνεσης, ενώ κάθε villa προσφέρει περιβάλλοντα χώρο έως και 1.000 τμ, με ιδιωτική πισίνα, βεράντα και ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο, για μια πρωτόγνωρη αίσθηση ιδιωτικότητας και γαλήνιας πολυτέλειας.

Εικόνα
desiterra santorini

 

Στο restaurant του Desiterra μπορούμε να απολαύσουμε μοναδικές γευστικές εμπειρίες, βασισμένες στη γαστρονομία του νησιού, ενώ η πισίνα και το pool bar μάς κερδίζουν με τη χαλαρωτική τους ατμόσφαιρα.

Σχεδιασμένες γύρω από την ιδέα της αυτονομίας, οι υπηρεσίες του Desiterra περιλαμβάνουν 24 hour reception, υπηρεσίες wellness και ένα υποδειγματικό concierge service, ενώ η κοσμοπολίτικη Σαντορίνη βρίσκεται πάντα δίπλα μας, με τα θέλγητρά της στη διακριτική μας ευχέρεια.

Εικόνα
desiterra santorini

 

Στο Desiterra ζούμε τη Σαντορίνη στην καλύτερη εκδοχή της. Τη δική μας!

Kanakari Region, Santorini |T. + 30 2286021735 | +30 6944961648 | +30 6944470395 E. reservations@desiterra.gr | info@desiterra.gr | www.desiterra.gr

 

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!

Σχετικά άρθρα