ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Απόκριες: Μια ευκαιρία για να ανεβάσεις την ψυχολογία του παιδιού σου

Αξιοποίησε κάθε του στιγμή.
1
'
μια ευκαιρία για να ανεβάσεις την ψυχολογία του παιδιού σου

Σύμφωνα με τους ειδικούς η μεταμφιέσεις δίνουν στο παιδί την ευκαιρία να επιδοθεί στο αγαπημένο του παιχνίδι ρόλων που είναι σημαντικό για την ψυχονοητική του εξέλιξη. Ορίστε τρεις ιδέες: 

1.Πρόσβαση στη διασκέδαση

Φροντίστε να υπάρχει μέσα στο σπίτι ένα μεγάλο κουτί με πολλά αξεσουάρ όπως περούκες, καπέλα, μάσκες, φτερά, μύτες, γυαλιά, για γρήγορη μεταμφίεση των μεγάλων. Έτσι εξασφαλίζετε άμεση διασκέδαση κάθε στιγμή. Μην ξεχνάτε, εξάλλου, ότι πολλές φορές η μεταμφίεση μπορεί να μην περιμένει τις αποκριές και να αποτελέσει ένα παιχνίδι καθημερινό. Καπέλα, μαντήλια, κορδέλες, αξεσουάρ, τσάντες, γραβάτες, γιλέκα, μπέρτες και ό,τι άλλο είναι πια άχρηστο για εσάς ή δεν είναι πια στη μόδα είναι αντικείμενο παιχνιδιού, θεατρικού παιχνιδιού όπως λέγετε στο νηπιαγωγείου.

2.Χρησιμοποίησε την τεχνολογία

Αποθανάτισε τα στιγμιότυπα από τις μεταμφιέσεις με φωτογραφίες και αστεία βιντεάκια. Με πολύ φαντασία και κέφι μπορείτε να περάσετε αξέχαστα.

3.Ντύσου κι εσύ

Αν θέλεις οι φετινές απόκριες να μείνουν αξέχαστες μην παραλείψεις να ντυθείς αποκριάτικα κι εσύ. Δεν είναι απόλυτο ότι χρειάζεσαι κάποια έτοιμη στολή αφού μπορείς να αυτοσχεδιάσεις με ρούχα που ήδη έχεις και μόνο δύο τρία αποκριάτικα αξεσουάρ.

Αγαπημένο