ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

«7 ΓΥΝΑΙΚΕΣ»: Ένα βιβλίο από την Ελένη Ποταμιάνου, για όλες!

Κάθε γυναίκα πρέπει να το διαβάσει!
18.01.2021
3
'
7 γυναίκες βιβλίο Ελένη Ποταμιανού

«7 ΓΥΝΑΙΚΕΣ», ένα βιβλίο της Ελένης Ποταμιάνου, που κάθε γυναίκα θα πρέπει να διαβάσει. Ένα βιβλίο, ωδή στη δύναμη της γυναίκας, που περιγράφει αυτό, που η κάθε μία από εμάς ζει. Μια ζωή γεμάτη από αυθεντικότητα, λάθη, πάθη, συγκρούσεις, γεμάτη από επιλογές, από σχέσεις, από μπόλικη φαντασία και δημιουργία.

Η δικιά μας ζωή.

Οι ιστορίες 7 γυναικών, που αναμφίβολα δίνουν έμπνευση, προσθέτουν κοινωνικό  προβληματισμό και δίνουν στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες τη δυνατότητα να βρουν κοινά σημεία με τους ίδιους.   

Ποια η υπόθεση του βιβλίου

Οι επτά γυναίκες, (η Θεώνη, η Έλενα, η Ειρήνη, η Γεωργία, η Μαίρη, η Ρωξάνη και η Margo) αποσπασμένες από τον ιστορικό τους χρόνο, τη μόνιμη δηλαδή κατοικία τους, έχουν οδηγηθεί στους τόπους της μυθοπλασίας, εκεί, όπου μνήμη και φαντασία συμπλέκονται αντικατοπτρίζοντας η μία την άλλη. Υπαίτια και υπεύθυνη για την έξοδό τους από τη χρονικότητα είναι η αφηγήτρια, που αποφάσισε, κάτω από την πίεση μιας προσωπικής δημιουργικής στιγμής, να τις παραδώσει με τη νέα τους μορφή στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες, στα χέρια των οποίων βρίσκεται στο εξής η ζωή τους αλλά όχι η μοίρα τους.

Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή ανάγνωσης και μια δυνατή απόλαυση γυναικείας γραφής. Το βιβλίο θα το βρείτε σε eshops και σε φυσικά βιβλιοπωλεία. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Bond Us Music. 

«7 ΓΥΝΑΙΚΕΣ» της Ελένης Ποταμιάνου

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Ελένη Ποταμιάνου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε μουσική και φιλοσοφία στην Αθήνα και το Παρίσι. Από το 1982 είναι μέλος του Τομέα Φιλοσοφίας στο Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας στου Πανεπιστημίου Αθηνών. Άρθρα και μελέτες της έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες και περιοδικά τέχνης & λόγου. Το βιβλίο της, η μυθολογική του Albert Camus κυκλοφόρησε το 1996  και το Αλμπέρ Καμύ επιλογή από το έργο του 2004, Ο σχηματισμός του υποκειμένου: από τον Καρτέσιο στον Hegel 2004, Η ελεύθερη πολιορκημένη βούληση 2011.

Αγαπημένο