ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

4 μαθήματα ζωής που μας έδωσε η πανδημία

Αποτέλεσε χτύπημα για την παγκόσμια οικονομία και όχι μόνο, ωστόσο έκανε και σε όλους μας ένα μεγάλο καλό...
3
'
πανδημία μαθήματα ζωής

Η πανδημία, άλλαξε για πάντα την ζωή μας, τον τρόπο που επικοινωνούμε, τον τρόπο που σκεφτόμαστε, μέχρι και τον τρόπο που εκδηλώνουμε την αγάπη μας στα κοντινά μας πρόσωπα. Αποτέλεσε χτύπημα για την παγκόσμια οικονομία και όχι μόνο, ωστόσο έκανε και σε όλους μας ένα μεγάλο καλό: Μας έδωσε μαθήματα ζωής.

Ποια είναι τα μαθήματα ζωής που μας έδωσε η πανδημία;

Η υγεία είναι το πιο πολύτιμο αγαθό

Σίγουρα πρόκειται για κλισέ αλλά αν το σκεφτείς, φέτος το κατανοήσαμε όλοι, ίσως με άσχημο τρόπο, ίσως και όχι. Πλέον, κάθε πρωί που ξυπνάς νιώθεις ευγνώμων αφενός γιατί ξύπνησες, αφετέρου γιατί είσαι υγιής. Και ξέρεις πως από εδώ και πέρα, η υγεία σου δεν είναι δεδομένη.

Family first

Η οικογένεια, είναι από τις πιο σημαντικές αξίες ωστόσο με τους δύσκολους ρυθμούς της καθημερινότητας, πολλές φορές την έβαζες στην άκρη. Με την πανδημία να μας έχει απομακρύνει από τους γονείς μας, από τους παππούδες μας ή και από άλλα αγαπημένα μας πρόσωπα, μόλις τελειώσει όλο αυτό θα έχουμε όλοι κατανοήσει πόσο σημαντικό είναι να είμαστε με την οικογένειά μας.

Η δουλειά σου δεν είναι «too much»

Δεδομένου ότι εκατομμύρια εργαζόμενοι ανά τον κόσμο έχουν χάσει τις δουλειές τους, και εκατοντάδες βρίσκονται σε αναστολή, ακόμα και αν η δουλειά σου δεν ήταν η πρώτη σου επιλογή, ξέρεις πως από εδώ και πέρα δεν θα την σκέφτεσαι ως κάτι που σε αγχώνει ή σε πιέζει. Σίγουρα μετά την πανδημία, θα νιώθεις ευγνώμων που θα σε περιμένει το γραφείο σου, ακόμα και αν είναι Δευτέρα και το πρόγραμμα της εβδομάδας είναι ιδιαίτερα βαρύ!

Μπορείς να κάνεις τα πάντα

Πόσες φορές σε αυτή τη πανδημία δεν έφτασες στα όριά σου; Πόσες δεν σκέφτηκες πως δεν αντέχεις άλλο και πως όλα σε πιέζουν; Και όμως, είσαι ακόμα εδώ, στέκεσαι στα πόδια σου και χαμογελάς με τόλμη μπροστά σε όσα έρθουν. Μπορείς να κάνεις τα πάντα και πλέον, το ξέρεις καλά αφού στάθηκες αλώβητος μπροστά σε τόσα δεινά.

Το πιο μεγάλο μάθημα όμως που μας έδωσε η πανδημία, είναι πως ενωμένοι θα νικήσουμε. Όλος ο πλανήτης έγινε μια μεγάλη γροθιά και πάλεψε, πάλεψε με τη μανία του ιού και τώρα μπορούμε επιτέλους να δούμε το ουράνιο τόξο να βγαίνει σιγά - σιγά. Άλλοι περισσότερο πληγωμένοι και άλλοι λιγότερο, είμαστε εδώ και είμαστε μαζί. Και αυτό είναι που μετράει!

Αγαπημένο