ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τι πρέπει να τρώει όποιος πάσχει από Οστεοαρθρίτιδα

Πάρε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για την διατροφή και την Οστεοαρθρίτιδα παρακουλουθώντας το δωρεάν διακδικτυακό σεμινάριο της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.
3
'
οστεοαρθρίτιδα διατροφη istock

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα σε συνεργασία με τον Αντιρευματικό Σύνδεσμο Κύπρου θα πραγματοποιήσουν live διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα  «Οστεοαρθρίτιδα & Διατροφή», την Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 και ώρες 18:00-19:00 μέσω της σελίδας της στο Facebook http://www.facebook.com/eleanarheumatism. 

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

«Η σχέση παχυσαρκίας-Οστεοαρθρίτιδας και πως μπορώ να χάσω βάρος», με ομιλήτρια την κα Μαρία Χατζηπαύλου, Κλινική Διαιτολόγο, Msc 401 ΓΣΝΑ.

«Ο ρόλος της άσκησης στην οστεοαρθρίτιδα», με ομιλήτρια την κα Μαρία Μαριδάκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εργοφυσιολογίας ΤΕΦΑΑ, ΕΚΠΑ.

« Ζώντας με οστεοαρθρίτιδα.Βιωματική εμπειρία», με ομιλήτρια την κα Ειρήνη Πιτσιλλίδου, Ασθενή, Ιδρύτρια & Συντονίστρια Ομάδας Οστεοαρθρίτιδας Αντιρευματικού Συνδέσμου Κύπρου.

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α  για να έχουν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ όσοι επιθυμούν, αφού παρακολουθήσουν το webinar μπορεί να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο FB ή στο email [email protected]

Αγαπημένο