ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Θα υπάρξει τέταρτο κύμα κορονοϊού;

Τι δείχνουν τα δεδομένα σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN
22.03.2021
See the video

Δεν έχει τελειώσει η πανδημία του κορoνοϊού, προειδοποιούν ειδικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τις γνώμες τους ωστόσο να διίστανται σχετικά με το εάν η σταθεροποίηση που έχει επέλθει στα κρούσματα θα επιφέρει ένα τέταρτο κύμα ή όχι.

Όπως ανέφερε ο Άντι Σλάβιτ, Ανώτερος Σύμβουλος του Λευκού Οίκου για την Αντιμετώπιση του Κορονοϊού:«ξέρω ότι οι άνθρωποι βλέπουν το φως στο τέλος της τούνελ και δεν πρέπει να το συγχέουν με το ότι αυτό έχει τελειώσει».

Σύμφωνα με στοιχεία από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, την περασμένη εβδομάδα στις ΗΠΑ αναφέρθηκαν κατά μέσο όρο περίπου 55.000 νέες περιπτώσεις κάθε μέρα. Ο Δρ. Σκοτ Γκόντλιεμπ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Pfizer μίλησε στο "Face The Nation" του CBS και εξήγησε ότι κάποιας μορφής προστατευτική ανοσία θα επέλθει με τον εμβολιασμό περίπου του 55% του πληθυσμού, οπότε όπως εκτίμησε «υπάρχει αρκετό μέσο πρόστασίας εδώ ώστε να μην έχουμε ένα 4ο κύμα».

Ωστόσο ο Δρ. Άντονι Φάουτσι, επικεφαλής Ιατρικός Σύμβουλος του Λευκού Οίκου μίλησε στο «Today Show» του NBC εκφράζοντας μια διαφορετική άποψη: «Η ιστορία μας έχει δείξει, ότι όταν έχουμε αυτή την σταθεροποίηση, αυτό είναι συνήθως ο πρόδρομος μιας άλλης αύξησης. Το έχουμε δει στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Αγαπημένο