ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Immune Booster: Έξυπνη Διατροφή για το Ανοσοποιητικό σας σύστημα

Ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή ροφήματος που δε μοιάζει με τα άλλα!
11.02.2021
3
'
Immune Booster από τη Herbalife

Το Immune Booster  αποτελεί τη νέα προσθήκη στα προϊόντα της Herbalife Nutrition  για την  ενίσχυση της υγείας του ανοσοποιητικού συστήματος συμβάλλοντας στην υποστήριξη της ισορροπίας του οργανισμού  χάρη στην περιεκτικότητά του σε σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα. 

Το Immune Booster είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή ροφήματος με αναζωογονητική γεύση μούρου. Διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα, τα οποία συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Το προϊόν περιέχει τις Βιταμίνες C και D, Σελήνιο και Ψευδάργυρο 1 . Επίσης, περιέχει το συστατικό EpiCor®, ένα επιστημονικώς τεκμηριωμένο συστατικό από ζυμωθείσα ξηρά μαγιά με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Τώρα μπορείτε να εντάξτετε το Immune Booster της Herbalife Nutrition στην καθημερινότητά σας, ως συμπλήρωμα διατροφής διασφαλίζοντας τη βέλτιστη λειτουργία του ανοσοποιητικού σας συστήματος σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή, ως μέρος ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής.

Πώς να το χρησιμοποιήσεις μαζί με τους φίλους ή την οικογένειά σου: Απολαύστε το Immune Booster καθημερινά αναμειγνύοντας 1 φακελάκι (3,7 g) σε 150ml νερό και ανακατέψτε καλά. Λαμβάνετε ένα ποτήρι ημερησίως μαζί με το γεύμα σας.

Χρήσιμες πληροφορίες

  • Νέο Immune Booster της Herbalife Nutrition σε συσκευασία που αποτελείται από 10 φακελάκια / Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής Πώλησης με Φ.Π.Α.:16,24 €
  • Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition.
  • Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.herbalife.gr  

#ImmuneBooster #HerbalifeNutritionGR @herbalifenutrition.gr

1 Οι Βιταμίνες C και D, το Σελήνιο και ο Ψευδάργυρος συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Αγαπημένο