ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ένα ποτήρι από αυτό το χυμό αρκεί για να κοιμηθείτε αμέσως - Ο viral χυμός που έχει ξετρελάνει τους χρήστες του διαδικτύου

Ο χυμός που εγγυάται τον πιο γλυκό ύπνο!
1
'
Ένα ποτήρι από αυτό το χυμό αρκεί για να έχετε ένα βαθύ ύπνο - Ο viral χυμός που έχει ξετρελάνει τους χρήστες του διαδικτύου Istock

Μεγάλη μερίδα του πληθυσμού αντιμετωπίζει προβλήματα με τον ύπνο. Συγκεκριμένα, πολλά είναι τα άτομα που δυσκολεύονται να κοιμηθούν αμέσως, ενώ άλλοι ξυπνούν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το αποτέλεσμα είναι βέβαια ένα, να μην έχουν έναν ποιοτικό και επαρκή ύπνο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ένας καλός ύπνος είναι απαραίτητος για την υγεία του οργανισμού, καθώς συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του, ενώ ενισχύει και την ψυχική μας διάθεση.

Εικόνα
υπνοσ

Τη λύση στο πρόβλημα του ύπνου φαίνεται πως ήρθε να δώσει μια TikToker, η Alana Black, η οποία δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της και πρότεινε στους ακόλουθούς της να πίνουν χυμό κεράσι, δηλώνοντας πως «ένα ποτήρι αρκεί για να κοιμηθείτε αμέσως».

Δείτε επίσης: Κάθε πότε πρέπει να αλλάζουμε οδοντόβουρτσα και τι συμβαίνει όταν το αμελούμε;

Το βίντεο ξεπέρασε τις 1,5 εκατομμύρια προβολές, ενώ τα σχόλια είναι ιδιαίτερως θετικά με πολλά άτομα να δηλώνουν πως όντως λειτουργεί.

 

@missalanablack I might’ve taken too much, I didn’t wake up until 10:30 today lmfao 😭 #cherryjuice #melatonin ♬ original sound - Cruz Acosta-Machain

Πριν βέβαια απογοητευτείτε λέγοντας πως φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, να σας αναφέρουμε πως τα κεράσια αποτελούν μία από τις λιγοστές διατροφικές πηγές μελατονίνης, της ορμόνης που ρυθμίζει τον κύκλο ύπνου-αφύπνισης.

Μάλιστα, μελέτη σε άνδρες και γυναίκες που έπασχαν από αϋπνία, διαπίστωσε ότι η κατανάλωση χυμού κερασιών το πρωί και 1-2 ώρες πριν τον ύπνο, αύξησε τη διάρκεια του ύπνου κατά 1 ώρα και 24 λεπτά σε σύγκριση με εικονικό φάρμακο.

Μάθετε ακόμα: Γιατί οι γυναίκες κρυώνουν περισσότερο από τους άνδρες; Μελέτη εξηγεί την απίστευτη αιτία

Αγαπημένο