ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Νέα μέθοδος κολπικής αναζωογόνησης

9 ερωτήσεις στον Δρ. Πέτρο Νικολαΐδη για την επαναστατική θεραπεία αντιγήρανσης και αναγέννησης της γυναικείας γενετήσιας περιοχής.
6
'
αναγέννηση κόλπου shutterstock

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χάσει μια γυναίκα την αυτοπεποίθησή της. Και ένας από αυτούς είναι τα προβλήματα στην γενετήσια περιοχή όπως η κολπική χαλάρωση, η κολπική ξηρότητα ή η άσχημη αισθητική του αιδοίου. Για όλες αυτές τις γυναίκες, υπάρχει πλέον μια νέα θεραπεία,  ένας άμεσος, οικονομικός και πρωτοποριακός τρόπος για να ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση, τη διάθεση και τη σεξουαλικότητά τους.

Ο καθηγητής Πέτρος Νικολαΐδης πιστοποιημένος γιατρός από το Alinsond Institute for Aesthetic Vaginal Surgery στην Καλιφόρνια εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρει μια γυναίκα για τη μέθοδo THERMIva®, που έφερε αποκλειστικά στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια επαναστατική θεραπεία αντιγήρανσης και αναγέννησης της γενετήσιας περιοχής της γυναίκας που σταματάει τον χρόνο! Εφευρέθηκε πριν τρία χρόνια στην Καλιφόρνια από τον Dr. Red Alinsond, και έχει αλώσει το μισό Χόλυγουντ! Ρωτήσαμε τον ίδιο για να μας πει περισσότερα για την πρωτοποριακή αυτή μέθοδο.

Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται;

Η μέθοδος THERMIva® απευθύνεται σε δύο κυρίως κατηγορίες γυναικών από 35-75 ετών... Στη νέα γυναίκα-μητέρα, της οποίας είτε το μωρό θα γεννηθεί μεγάλο ή μετά από αρκετούς τοκετούς ο κόλπος της χαλαρώνει ή ξηραίνεται μετά από μακροχρόνιο θηλασμό. Και σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, στην εμμηνόπαυση, των οποίων η παθοφυσιολογία αλλάζει. Το επιθήλιο του κόλπου ξηραίνεται, γίνεται ωχρό, εύθραυστο, χωρίς ελαστικότητα. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη μειώνονται δραματικά, και η φυσιολογική ύγρανση και λίπανση του κόλπου εξαφανίζεται... Επιπλέον, η μέθοδος απευθύνεται και σε γυναίκες με ακράτεια ούρων ή υπερδραστήρια, νευρογενή ουροδόχο κύστη με άριστα αποτελέσματα.

Πόσο επεμβατική είναι θεραπεία;

Η θεραπεία είναι απόλυτα μη επεμβατική, αναίμακτη και ανώδυνη, δεν απαιτεί νάρκωση, ή κάποιου άλλου είδους προετοιμασία, δεν καίει (όπως το laser), και έχει άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Γίνεται στο ιατρείο μου με μια λεπτή ιατρική κεφαλή, συνδεδεμένη με τη συσκευή THERMIva®, η οποία  λειτουργεί με ραδιοσυχνότητες και παράγει θερμότητα.

Πώς ακριβώς λειτουργεί;

Η θέρμανση των κολλαγόνων ινών στις επιθυμητές περιοχές –εξωτερικά (μεγάλα χείλη) και εσωτερικά (κόλπος) –, προκαλεί θραύση των δεσμών υδρογόνου με αποτέλεσμα την αναδίπλωση και βράχυνση του κολλαγόνου, η οποία προκαλεί άμεση σύσφιξη του ιστού. Το αλλοιωμένο αυτό κολλαγόνο δίνει ερέθισμα για την παραγωγή νέου φυσιολογικού κολλαγόνου και ελαστίνης, τα οποία με τη σειρά τους βοηθούν στην ανάπλαση νέων αγγείων κι άμεση, ορατή βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας;

Το THERMIva® είναι η μεγαλύτερη επανάσταση της Αισθητικής Γυναικολογίας με άμεσα αποτελέσματα. Εφαρμόζεται σε 42 χώρες διεθνώς σε γυναίκες με προβλήματα, όπως: χαλάρωση, ξηρότητα, πόνο στο σεξ, ακράτεια ούρων, έλλειψη οργασμού. Από το 2017 έχω θεραπεύσει 220 γυναίκες, ηλικίας 30-70 ετών, με 100% επιτυχία.

Ποια ακριβώς είναι τα αποτελέσματα;

Η άμεση δημιουργία νέων αγγείων εξωτερικά και εσωτερικά, και η εξάλειψη της αιδοιοκολπικής χαλαρότητας δημιουργεί στη γυναίκα πέρα από το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα, την αίσθηση της δύναμης και της επιβεβαίωσης, γιατί πλέον νιώθει, και είναι, τουλάχιστον 2 δεκαετίες νεότερη!

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Η θεραπεία γίνεται σε 3 συνεδρίες ανά 20-30 ημέρες, διαρκεί 20 λεπτά και η γυναίκα αισθάνεται απλώς μια ευχάριστη ζέστη, όπως στη σάουνα.

Ποια είναι η περίοδος αποθεραπείας;

Έχουμε άμεση επαναφορά της σεξουαλικής δραστηριότητας αλλά και της καθημερινής ρουτίνας. Η γυναίκα δηλαδή μετά τη θεραπεία THERMIva®, μπορεί να επιστρέψει στις όποιες δραστηριότητες της, να εργαστεί, να αθληθεί, να κολυμπήσει, να κάνει σεξ.

Επηρεάζει την οργασμική ικανότητα;

Ναι! Έχουμε μείωση του χρόνου επίτευξης οργασμού σε ποσοστό 80% των ασθενών & σε χρόνια ανοργασμικές ασθενείς, απόλυτη επιτυχία στην έλευση οργασμού.

Είναι ασφαλής θεραπεία;

Είναι μια απολύτως ασφαλής, και ανεκτή θεραπεία της εξωτερικής και εσωτερικής γενετήσιας περιοχής. Η θεραπεία γίνεται με μια πολύ λεπτή ιατρική κεφαλή μίας χρήσης, για απόλυτη υγιεινή και αποφυγή επιμολύνσεων.

 

 

 

WHO IS WHO

Πέτρος Νικολαϊδης
Δρ. Πέτρος Νικολαΐδης

 

Καθηγητής Μαιευτικής-Γενετικής του Παν/μίου Δυτικής Αττικής, ο Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Πέτρος Νικολαΐδης, ανακηρύχθηκε διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1981. Μετά την ειδικότητα Μαιευτικής-Γυναικολογίας στα δύο πλέον επώνυμα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας, το Hammersmith και το Queen Charlotte’s, ο διάσημος τότε Καθηγητής Charles Rodeck τον δέχεται στην Κλινική του Imperial College, τη μοναδική που έδινε πλήρη υποειδικότητα στην Ιατρική του Εμβρύου.

Το 1990 ιδρύει στο Μαιευτήριο «Μητέρα» την πρώτη «Μονάδα Ιατρικής του Εμβρύου» και το 2004 την «Εμβρυοϊατρική Γενετική», ένα Πρότυπο Κέντρο Έρευνας που σύντομα γίνεται κέντρο αναφοράς στην παρακολούθηση κύησης υψηλού κινδύνου, την εμβρυϊκή υπερηχογραφία και τον εμβρυϊκό γενετικό έλεγχο.

Το 2017, στα πλαίσια της Εξελικτικής Ιατρικής και της σύγχρονης γυναικολογίας πιστοποιείται από το το Alinsod Institute για το THERMIva®, την επαναστατική τεχνική που αλλάζει παγκοσμίως και καθημερινά τη ζωή των γυναικών, ξαναδίνοντάς τους τον χαμένο χρόνο!

Αγαπημένο