ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τζάστιν Μπίμπερ: Αναβάλλει την περιοδεία του - Επιβαρύνθηκε η κατάσταση της υγείας του

Ο Τζάστιν Μπίμπερ αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία του λόγω του συνδρόμου από το οποίο πάσχει
2
'
Τζάστιν Μπίμπερ: Αναβάλλει την περιοδεία του - Επιβαρύνθηκε η κατάσταση της υγείας του Τζάστιν_Μπίμπερ

Ο Τζάστιν Μπίμπερ, όπως έχει κάνει γνωστό, αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο τον έχει αναγκάσει να βρίσκεται εκτός σκηνής.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος τραγουδιστής, τον περασμένο Ιούνιο, αποκάλυψε ότι πάσχει από το σύνδρομο, «Ramsay Hunt», το οποίο προκαλείται από έναν ιό στο νεύρο του προσώπου που οδηγεί σε παράλυση.

 

Σύμφωνα με το «TMZ»,  εκπρόσωποι του ποπ σταρ επιβεβαίωσαν ότι ο τραγουδιστής θα αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία του, καθώς θέτει ως προτεραιότητα αυτή τη στιγμή την υγεία του.

 

Ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, εξήγησε το λόγο που τον οδήγησε να πάρει αυτή την απόφαση.

«Νωρίτερα φέτος, δημοσιοποίησα τη μάχη μου με το σύνδρομο Ramsay-Hunt, όπου το πρόσωπό μου ήταν εν μέρει παράλυτο.

Δείτε επίσης: Justin Bieber: Γιατί παρέλυσε το πρόσωπο του; Το σπάνιο σύνδρομο από το οποίο πάσχει

Ως αποτέλεσμα αυτής της ασθένειας, δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω το σκέλος της περιοδείας “Justice” στη Βόρεια Αμερική. Μετά από συναντήσεις με τους γιατρούς, την οικογένεια και την ομάδα, πήγα στην Ευρώπη σε μια προσπάθεια να συνεχίσω την περιοδεία.

Έκανα έξι ζωντανές εμφανίσεις, αλλά αυτό με επιβάρυνε αρκετά. Το περασμένο Σαββατοκύριακο εμφανίστηκα στο Rock στο Ρίο και έδωσα ό,τι είχα στον κόσμο της Βραζιλίας. Αφού βγήκα από τη σκηνή, με κυρίευσε η εξάντληση και συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να βάλω την υγεία μου σε προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Οπότε θα κάνω ένα διάλειμμα από τις περιοδείες προς το παρόν.

Θα είμαι εντάξει, αλλά χρειάζομαι χρόνο για να ξεκουραστώ. Είμαι τόσο περήφανος που μεταφέρω αυτή την παράσταση και το μήνυμά μας για δικαιοσύνη στον κόσμο. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και την υποστήριξή σας, σας αγαπώ όλους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Εικόνα
ΤΖΑΣΤΙΝ ΜΠΙΜΠΕΡ ΣΥΝΔΡΟΜΟ

Οι fans του φυσικά εξέφρασαν την απογοήτευσή τους, ενώ παράλληλα, έσπευσαν να ευχηθούν περαστικά στο διάσημο τραγουδιστή και να τον εμψυχώσουν με τα λόγια τους.

Όπως αναφέρεται στο «ΤΜΖ», η περιοδεία έχει προγραμματισμένες ακόμα 70 συναυλίες μέχρι τον Μάρτιο του 2023. Εκείνες που θα ακυρωθούν προς το παρόν είναι στη Νότια Αμερική, την Ασία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ευρώπη.

Μάθετε ακόμα: Τα πιο παράξενα αντικείμενα που πέταξαν θαυμαστές σε διάσημους τραγουδιστές κατά τη διάρκεια συναυλίας

Αγαπημένο