ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τι είναι η νόσος Στάργκαρντ από την οποία πάσχει η Joanne, η κόρη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου

Όσα δεν ξέρετε για τη νόσο από την οποία πάσχει η νικήτρια του "The Voice"
04.04.2022
1
'
Τι είναι η νόσος Στάργκαρντ από την οποία πάσχει η Joanne, η κόρη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου Joanne

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος τον οποίο φέτος παρακολουθούμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», όπου υποδύεται τον Βλάση Καραπάνο, μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τη νόσο που πάσχει η κόρη του Joanne.

Η Joanne, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το περσινό «The Voice» το οποίο κατάφερε να κερδίσει κιόλας, πάσχει από τη νόσο Στάργκαρντ.

Δες επίσηςΌλγα Δαμάνη: Η ηλικία, το μεγάλο παράπονο, ο ρόλος στις “Άγριες Μέλισσες” και ο θάνατος της στον Σασμό

Αν θέλετε να μάθετε τι είναι η νόσος Στάργκαρντ, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!

 

 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε χαρακτηριστικά για την κόρη του πως πάσχει από τη νόσο Στάργκαρντ, ένα θέμα στα μάτια της για το οποίο χρειάζεται να κάνει έναν ειδικό βελονισμό.

Φυσικά ο ίδιος δήλωσε περήφανος για την Joanne και άκρως υποστηρικτικός σε κάθε της βήμα.

«Είμαι πολύ περήφανος για την κόρη μου. Ήμουν υποστηρικτικός στο να κάνει ότι θέλει. Την υποστήριξα για να πάει στο Voice. Η Ιωάννα έχει ένα θέμα με τα μάτια της, έχει τη νόσο του Στάργκαρντ και μέσα από το The Voice βρήκε ένα κέντρο που κάνει βελονισμό, ειδικευμένο για τα μάτια και από τότε που το άρχισε έχει μία καλυτέρευση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

 

 

 

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Οι σπουδές, οι σειρές που την είδαμε, η οικογένεια με τον Γιάννη Νταλιάνη και ο Σασμός

Τι είναι η νόσος Στάργκαρντ;

Η νόσος Στάργκαρντ Stargardt είναι μια κληρονομική νόσος του αμφιβληστροειδή χιτώνα. Εμφανίζεται σε μικρές ηλικίες, συνήθως περί τα 10 πρώτα χρόνια της ζωής, αλλά η εμφάνισή της μπορεί να καθυστερήσει σε μεταγενέστερες ηλικίες, από την εφηβεία έως και την ενήλικη ζωή σπανιότερα.

Εκδηλώνεται με μείωση της κεντρικής όρασης, αργά στην αρχή και ενίοτε με επιταχυνόμενο ρυθμό στην συνέχεια. Οι ασθενείς μπορεί να έχουν σκούρες και γκρίζες κηλίδες στο κεντρικό τους πεδίο, να δυσκολεύονται στην αντίληψη των χρωμάτων, αλλά και στην προσαρμογή στο σκοτάδι ή στο χαμηλό φως. Η διάγνωση γίνεται με ειδικές απεικονιστικές μεθόδους.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη νόσο Στάργκαρντ από την οποία πάσχει η Joanne, διαβάστε ΕΔΩ.

Αγαπημένο