ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Συγκινεί η Bella Hadid για την μάχη της με την κατάθλιψη: "Έγινε πιο δύσκολο για μένα…"

Φωτογραφίες με δάκρυα στα μάτια και εξομολογήσεις για την κατάσταση της υγείας της!
18.01.2022
2
'
bella hadid ipiccy

Η Bella Hadid εξομολογείται λεπτομερώς τους αγώνες που έχει καταβάλλει για την ψυχική της υγεία. To 25χρονο μοντέλο είχε αναφέρει στο παρελθόν μέσω μιας δημοσίευσης της στο Instagram, ότι «υπέφερε από ακραία κατάθλιψη και άγχος» από τα εφηβικά της χρόνια αλλά και ως ενήλικη.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως: «Θα είχα πραγματικά καταθλιπτικά επεισόδια και η μαμά μου ή ο γιατρός μου θα με ρωτούσαν πώς είμαι και αντί να πρέπει να απαντήσω με μήνυμα, θα τους έστελνα απλώς μια φωτογραφία. Ήταν το πιο εύκολο πράγμα για μένα εκείνη τη στιγμή, γιατί δεν μπόρεσα ποτέ να εξηγήσω πώς ένιωθα».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Bella Hadid αποφάσισε να εξωτερικεύσει την ψυχική της πίεση στο διαδικτυακό της κοινό με μια σειρά φωτογραφιών, τον Νοέμβριο του 2021.

Δείτε επίσης: Καθημερινές λύσεις για να σε βοηθήσουν να αλλάξεις τη διάθεσή σου

Στην δημοσίευση της μάλιστα είχε αναφέρει: «Για να βεβαιωθεί ότι όποιος ένιωθε έτσι ήξερε ότι ήταν οκ να νιώθει έτσι. Ένιωσα ότι ήταν απλώς καλό για μένα να μπορώ να πω την αλήθεια μου. Και κάποια στιγμή δεν μπορούσα να δημοσιεύσω ωραίες όμορφες φωτογραφίες πια. Το είχα ξεπεράσει».

Συγκινούν οι δηλώσεις αλλά και οι φωτογραφίες σχετικά με την κατάσταση της. Το άγχος δείχνει να μην την εμπόδιζε μόνο στην προσωπική της ζωή αλλά και στη δουλεία της. «Το κοινωνικό μου άγχος ήταν κάτι που σιγά-σιγά με έπιασε καθώς έφτασα στα είκοσί μου. Έγινε πιο δύσκολο για μένα να βγαίνω έξω χωρίς να πιω ούτε ένα ποτό για να ηρεμήσω τα νεύρα μου, κάτι που με έκανε να μην θέλω να βγαίνω καθόλου. Έτσι απλά έπεφτα σε χειμερία νάρκη», δήλωσε χαρακτηριστικά στο WSJ Magazine.

 

Αγαπημένο