ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Σακίρα: Τι συμβαίνει με την υγεία της; Οι συχνές επισκέψεις στο νοσοκομείο που προκαλούν ανησυχία!

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας της και τι λένε τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης;
24.10.2022
1
'
Σακίρα: Τι συμβαίνει με την υγεία της; Οι συχνές επισκέψεις στο νοσοκομείο που προκαλούν ανησυχία! Photo/ Abaca

Ανησυχία έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες οι φήμες για την κατάσταση υγείας της Σακίρα.

Δημοσιεύματα ισπανικών μέσων ενημέρωσης, αναφέρουν πως η τραγουδίστρια επισκέπτεται συχνά την κλινική Teknon. Οι Ισπανίδες δημοσιογράφοι, Laura Fa και Lorena Vazquez στο podcast Mamarazzis, έκαναν λόγο ότι η Σακίρα απαθανατίστηκε σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης, το οποίο μάλιστα είχε επισκεφθεί περισσότερες από μία φορές.

«Λάβαμε φωτογραφίες, πληροφορίες, ότι κάθε εβδομάδα επισκέπτεται την κλινική Teknon στη Βαρκελώνη», είπαν χαρακτηριστικά.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να δικαιολογήσουν τις εμφανίσεις της τραγουδιστριας στο νοσοκομείο, αφού ο πατέρας της, Γουίλιαμ Μεμπαράκ Τσαδίδ, νοσηλεύεται έπειτα από μία άσχημη πτώση που είχε.

Ρίξε μια ματιά: Μάθιου Πέρι: Μιλάει πρώτη φορά για τις καταχρήσεις- Είχε πέσει σε κώμα και οι γιατροί του έδιναν 2% πιθανότητες να ζήσει

Εικόνα
Shakira: Επισκέπτεται συχνά νοσοκομέιο – Τι συμβαίνει με την υγεία της;

 

Οι εικασίες αυτές όμως διαψεύστηκαν από τις δημοσιογράφους, με τις ίδιες να λένε στο podcast: «Δεν είναι λόγω του πατέρα της. Δεν έχει πάει να δει κανένα μέλος της οικογένειας και είναι αλήθεια ότι οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν μόνη. Δεν ξέρουμε τι φταίει. Ίσως είναι απλά ένα αισθητικό θέμα, ότι θέλει να ετοιμαστεί για τη νέα περιοδεία ή ίσως είναι πρόβλημα υγείας. Δεν ξέρουμε».

Να αναφέρουμε ωστόσο πως η Σακίρα δεν έχει κάνει καμία δήλωση για τις φήμες που κυκλοφορούν για την υγεία της και κανένας δε γνωρίζει προς το παρόν ποιο είναι το πρόβλημα που την οδηγεί συχνά στην κλινική της Βαρκελώνης.

Ρίξε μια ματιά: Σακίρα: Έφτιαξε «λίστα» με όλες τις απιστίες του Πικέ για να κερδίσει την κηδεμονία των παιδιών τους

Αγαπημένο