ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Νίκος Κοκλώνης: Πέρασε κορονοϊό - Τι συμπτώματα είχε

Όλα όσα είπε στην πρεμιέρα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» το βράδυ της Τετάρτης στον Alpha.
3
'
See the video

Ο Νίκος Κοκλώνης, βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» το βράδυ της Τετάρτης στον Alpha και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι πέρασε κορονοϊό. «Ξεκινάμε το 2ο J2US, κάνουμε τα πρώτα 2-3 επεισόδια κι έχουμε κρούσματα. Εμείς κάνουμε κάθε φορά τεστ. Σάββατο τελειώνει το Just, Κυριακή πάω για ένα καφέ και νιώθω σαν να έχω κρυώσει. Λέω μάλλον κρύωσα γιατί έβαζα το air condition το βράδυ. Κάνω τεστ τη Δευτέρα, αρνητικός εγώ. Κάνουν τεστ όλοι και έχουμε 12 κρούσματα.

Ξανά έκανα τεστ και ήταν αρνητικό. Αρχίζει να με πονάει η μέση μου… Κάνω μοριακό βγαίνει θετικό. Δεν έχω γεύση και οσμή. Ακούγεται εύκολο. Είναι δύσκολο. Θυμάμαι έπαιρνα το ταμπάσκο το έριχνα στο στόμα μου και δεν καταλάβαινα τίποτα. Είναι σαν να τρως χαρτί. Το πέρασα έτσι, χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Το πέρασαν και οι άλλοι και επιστρέψαμε» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κοκλώνης.

Τι λένε οι ειδικοί για τον πόνο στην πλάτη ως σύμπτωμα κορονοϊού

Μερικά άτομα που έχουν μολυνθεί από τον ιό δεν έχουν συμπτώματα. Όταν ο ιός προκαλεί συμπτώματα, τα πιο συνηθισμένα είναι ο πόνος στο σώμα, ο ξηρός βήχας, η κόπωση, η ρίγη, ο πονοκέφαλος, ο πονόλαιμος, η απώλεια όρεξης αλλά και η απώλεια όσφρησης. Όπως αναφέρει σε άρθρο του το Harvard, σε ορισμένα άτομα, ο COVID-19 προκαλεί πιο σοβαρά συμπτώματα όπως υψηλό πυρετό, σοβαρό βήχα και δύσπνοια, που συχνά υποδηλώνει πνευμονία. Τα άτομα με COVID-19 αντιμετωπίζουν επίσης νευρολογικά συμπτώματα, γαστρεντερικά (GI) συμπτώματα ή και τα δύο.

Αυτά μπορεί να συμβούν με ή χωρίς αναπνευστικά συμπτώματα. Για παράδειγμα, ο COVID-19 επηρεάζει τη λειτουργία του εγκεφάλου σε ορισμένα άτομα. Συγκεκριμένα νευρολογικά συμπτώματα που παρατηρούνται σε άτομα με COVID-19 περιλαμβάνουν απώλεια όσφρησης, αδυναμία γεύσης, μυϊκή αδυναμία, μυρμήγκιασμα ή μούδιασμα στα χέρια και τα πόδια, ζάλη, σύγχυση, παραλήρημα, επιληπτικές κρίσεις και εγκεφαλικό επεισόδιο. Επιπλέον, ορισμένα άτομα έχουν απώλεια όρεξης, ναυτία, εμετό, διάρροια και κοιλιακό άλγος ή δυσφορία που σχετίζεται με το COVID-19. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να ξεκινήσουν πριν από άλλα συμπτώματα όπως ο πυρετός, ο πόνος στο σώμα και ο βήχας. Για το λόγο αυτό, πολλοί δυσκολεύονται να καταλάβουν αν αντιμετωπίζουν μια απλή εποχική γρίπη ή τον ιό. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες διαφορές, που μπορούν να σε βοηθήσουν να αναγνωρίσεις το κάθε ένα από αυτά.
 

Αγαπημένο