ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μαρία Μενούνος: Το νέο μήνυμα για την μητέρα της που έφυγε από την ζωή

Η μακροσκελής ανάρτηση για τον καρκίνο στον εγκέφαλο.
3
'
Η Μαρία Μενούνος και το μήνυμα για την μητέρα της που έφυγε από την ζωή Shutterstock

Η Μαρία Μενούνος πριν από μερικούς μήνες έχασε την αγαπημένη της μητέρα από καρκίνο και όπως αποκάλυψε σε σχετική της ανάρτηση στο Instagram, σαν χθες πριν από πέντε χρόνια η Λίτσα Μενούνος είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στον εγκέφαλο τέταρτου σταδίου

Η Μαρία, όλα αυτά τα χρόνια βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό της και στην ανάρτησή της δημοσίευσε φωτογραφίες με την μητέρα της από εκείνη την περίοδο:

«Σήμερα θα ήταν η πέμπτη επέτειος από τη διάγνωση της μαμάς μου. Πριν πέντε χρόνια, έκατσα στο κρεβάτι της στο νοσοκομείο, όταν ο γιατρός της είπε ότι έχει γλοιοβλάστωμα. Καρκίνο στον εγκέφαλο στο τέταρτο στάδιο. Η μαμά τον κοίταξε και του είπε “ok”. Δεν ήθελα να κάνω άλλες ερωτήσεις μπροστά της, καθώς ήθελα να την προστατεύσω από αυτό, όσο περισσότερο μπορούσα. Είχα ήδη μιλήσει με τους γιατρούς και ήξερα ότι δεν είναι καλό και έψαχνα έναν τρόπο να πετάξει με ασφάλεια στο Los Angeles.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Μαρία Μενούνος: Η ανάρτηση για την μητέρα της που έφυγε από την ζωή

Είμαι ευγνώμων για όλους τους νευροχειρουργούς, που πήρα συμβουλές και μου είπαν ότι θα ήταν ένα ρίσκο που άξιζε. Που με βοήθησαν που μου έδωσαν το κουράγιο να κάνω όσα ένιωσα ότι ήταν καλύτερα για εκείνη.

Στο L.A. θα είχαμε τα πλεονεκτήματα του σπιτιού. Το σπίτι μου, τους φίλους μου. Έτσι πήγαμε με το αεροπλάνο στο σπίτι της και προσέλαβα μία νοσοκόμα στην πτήση για να είναι ακόμη περισσότερο ασφαλής.

Μου λείπει απίστευτα πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Είναι ακόμη φρέσκο. Προσπαθώ να χαμογελάω περισσότερο από όσο κλαίω. Αυτή ήταν η παράκλησή της. Μου είχε πει πως αν κάτι συμβεί “να συνεχίσεις να χαμογελάς”. Φιλιά», γράφει στην λεζάντα.

Δες την ανάρτηση που έκανε η Μαρία Μενούνος για τον καρκίνο της μητέρας της:

Αγαπημένο